EUROLYGA 2023

Ekstremalaus sporto varžybose - sportininkų ir žiūrovų traumos (2 video)

Rekordinis žiūrovų būrys rinkosi Aspene (JAV) stebėti ekstremalų, pasirengusių mesti iššūkį gravitacijai su slidėmis, snieglentėmis ar sniegomobiliais. Tačiau susirinkę žiūrovai taip pat išvydo visą virtinę rimtų traumų.

Ekstremalaus sporto varžybos baigėsi rimtais sužeidimais.<br>AP
Ekstremalaus sporto varžybos baigėsi rimtais sužeidimais.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2013, 5:32 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 12:41 AM

Tarp pasitaikiusių sužeidimų buvo ir itin rimtų, tokių kaip galvos traumos ir stuburo slankstelių lūžiai. Organizatoriai pranešė, kad slidininkės Rose Battersby ir Ashley Battersby moterų varžybų finale patyrė stuburo lūžį ir kojos traumą.

25 metų sniegomobilininkui Calebui Moore'ui prireikė širdies operacijos. „Calebas vis dar yra intensyvios terapijos skyriuje. Jo širdies traumos komplikacijos palietė smegenis. Visa šeima dėkoja visiems jo gerbėjams ir draugams už palaikymą“, - jo socialinio tinko „Facebook“ profilyje paskelbė C. Moore'o šeima.

Prieš pat nesėkmingą C. Moore'o nusileidimą jo šeima „Facebook“ tinkle išplatino nuotrauką, kurioje užfiksuota per treniruotę patirta trauma.

„Galėjo būti daug blogiau!“ - parašė sportininko artimieji.

Kliuvo ir šias varžybas stebėjusiems žiūrovams - vienam sportininkui po šuolio nuvirtus nuo sniegomobilio, šis tapo nevaldomas, rėžėsi į apsauginę tvorą ir kliudė keletą žmonių, pastarieji patyrė nesunkių sužalojimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.