EUROLYGA 2023

Į Vilnių atvyks ir bušido superžvaigždė ukrainietis A. Kišenka

Balandžio 27 dieną Vilniuje, „Siemens“ arenoje, vyksiančiame bušido „K-1 World Grand Prix“ varžybų atrankos turnyre bus surengta dvylika kovų, iš kurių šešiose sportininkai kovos dėl kelialapių į finalines varžybas.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Mar 20, 2013, 4:33 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 3:19 PM

Į finalinius šešioliktukus dviejose svorio kategorijose - iki 70 kg ir per 93 kg - pateks po tris kovotojus.

Svorio kategorijoje iki 70 kg Lietuvai atstovaus Valdemaras Kulda, Vaidas Valančius ir Tadas Jonkus, o svorio kategorijoje per 93 kg - Mantas Rimdeika, Martynas Knyzelis ir Mindaugas Sakalauskas. Lietuvių varžovais bus Olandijos, Baltarusijos, Rumunijos, Moldovos, Belgijos ir Vokietijos kovotojai.

Turnyras Vilniuje - bendras Lietuvos bušido federacijos (LBF) ir japonų korporacijos „K-1 Global Holdings Limited“ projektas. Artėjant turnyrui, Vilniuje apsilankė naujasis „K-1 Global Holdings Limited“ savininkas ir prezidentas Maikas Kimas (Mike Kim). „Šis turnyras - didžiulis įvykis Lietuvos bušido istorijoje. Žiūrovai pamatys daug aukšto lygio kovų. Varžybas tiesiogiai transliuos įvairių šalių televizijos. Tai bus puiki reklama Vilniui ir visai Lietuvai“, - naujienų agentūros ELTA konferencijų salėje trečiadienį surengtoje spaudos konferencijoje pažymėjo LBF prezidentas Donatas Simanaitis.

Po 16 dviejų svorio kategorijų atrankos kovų nugalėtojų iš viso pasaulio rudenį kausis dėl teisės dalyvauti finalo aštuoneto varžybose. Iš viso Europoje bus surengti šeši „K-1 World Grand Prix“ varžybų atrankos turnyrai. Jie, anot D. Simanaičio, dar vyks Moldovoje, Portugalijoje, Lenkijoje, Ispanijoje ir Vokietijoje.

Turnyre Vilniuje dalyvaus ir vienas stipriausių pasaulio kovotojų, K-1 superžvaigždė ukrainietis Artūras Kišenka. Jis dėl pasaulio KOK (King of Kings) čempiono diržo svorio kategorijoje iki 71 kg kovos su anglu Markusu Pauelu (Marcus Powell).

K-1 superkovose bus galima išvysti Deividą Danylą, Igną Barysą, Matą Stebuliauską, o MMA superkovose - Maksimą Nevolią ir Tomą Pakutinską.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.