EUROLYGA 2023

Kalnų slidinėjimo ir snieglenčių čempionate - stipriausi buvo Druskininkų moksleiviai

Šeštadienį nuo ankstyvo ryto prie Druskininkų „Snow Arenos“ pradėjo būriuotis Lietuvos moksleivių kalnų slidinėjimo ir snieglenčių čempionato „Snow Arena taurė“ dalyviai.

Varžybų akimirkos.<br>R. Kvaraciejus
Varžybų akimirkos.<br>R. Kvaraciejus
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2013, 3:56 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:54 AM

Sulaukta 63 dalyvių iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Alytaus, Druskininkų, Vilkaviškio, Prienų, Birštono, Akademijos.

Varžybose dalyvavo ir savo mokyklai atstovavo vaikai nuo 7 iki 14 metų. Jie buvo suskirstyti į 2 amžiaus grupes: 7-10 metų ir 11-14 metų.

Pagrindinį prizą – „Snow Arena“ taurę bei dovanų kuponą 25-iems mokyklos mokiniams atvykti į „Snow Areną“ iškovojo Druskininkų Atgimimo mokykla. Net 8 šiai mokyklai atstovavę mokiniai užėmė prizines vietas.

„Norėjau mokytis slidinėti su kalnų slidėmis, tačiau atėjusi į atranką, patekau į snieglenčių grupę. Lankau pamokas jau metus. Varžybos labai patiko. Visi buvome draugiški. Patiko saldžios dovanos“, - kalbėjo Deimantė Miliauskaitė, nepaleisdama iš rankų auksinio pirmos vietos medalio.

Jos sesuo Gabrielė Miliauskaitė taip pat dalijosi geromis emocijomis: „Man patiko trasa ir puikūs treneriai, kurie palaikė ir skatino visus dalyvius.”

Varžybų rengėjai džiaugėsi puikiai praėjusiu renginiu ir tikisi, kad tai bus tradicijos pradžia, o kitąmet galbūt jau dalyvaus ir svečiai iš kaimyninių valstybių.

„Šios varžybose buvo unikalios, nes pirmą kartą Lietuvoje vienoje slalomo trasoje lenktyniavo ir snieglentininkai, ir kalnų slidininkai. Maždaug 90 procentų dalyvių pirmą kartą dalyvavo varžybose. Tikimės, kad ne vienam iš jų patiko lenktyniauti ir jie ateis aktyviai sportuoti“, – kalbėjo LKSF prezidentas P. Augūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.