EUROLYGA 2023

Prabangus T. Woodso gyvenimas – kaip milijonierius leidžia pinigus?

Privatus lėktuvas, 47 metrų ilgio jachta, namas su privačiu uostu – tai tik keli garsiojo golfo žaidėjo Tigerio Woodso gyvenimo atspindžiai. Po jo iždą nusiaubusio ir reputaciją sumažinusio skandalų šis bene garsiausias pasaulio golfo žaidėjas vis tiek sau gali leisti milijonus kainuojančią prabangą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 13, 2013, 11:24 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:08 AM

Kaip T. Woodsas leidžia visus savo uždirbančius milijonus? Lrytas.lt remdamasis businessinsider.com informacja pateikia atsakymą.

Pirmiausia pažiūrėkime iš kur atkeliauja T. Woodso pinigai. Per savo karjerą vien iš varžybų jis uždirbo 104 milijonus JAV dolerių, tačiau, kaip ir dauguma begales šlamančiųjų uždirbančių atletų, pagrindines pajamas jis gauna iš reklamos.

Pernai šis golfo žaidėjas uždirbo 59 mln., o 55 iš jų – gauti už reklamos teises. Daugiausia pinigų T. Woodsui atneša sutartis su bendrove „Nike“. Remiantis įvairiais pranešimais, bendrovė jam per metus sumoka nuo 10 iki 20 mln. JAV dolerių.

Kiti 35-45 milijonai atkeliavo iš kompiuterinių žaidimų gigantės „EA Sports“, prestižinių laikrodžių gamintojos „Rolex“ ir kitų mažesnių, tačiau pinigingų kompanijų.

2009-aisiais „Forbes“ T. Woodso turtą įvertino 600 mln. JAV dolerių. Tačiau tai buvo 2009-aisiais – dar prieš pradedant byrėti jo santuokiniam gyvenimui. Po nemažai žiniasklaidoje nuskambėjusių romanų su kitomis moterimis T. Woodsas savo žmonai atseikėjo 110 milijonų, tačiau jis turi dar daug pinigų, kad galėtų sau leisti įsigyti įvairių žaisliukų.

Jo 47 metrų ilgio megajachta kainuoja apie 20 milijonų JAV dolerių.

Jis pardavė savo skandalingąjį namą už 2,2 mln. JAV dolerių.

Floridoje jis pasistatė naujutėlaitį namą, kurio vertė – apie 55 mln. Šio namo kieme – asmeninė golfo aikštė ir privati prieplauka.

T. Woodsas įsigijo privatų lėktuvą. Kai jo mergina Lindsey Vonn susižeidė kelį, jis lėktuvą nusiuntė į Šveicariją.

Beje, jam nereikia leisti pinigų prabangiems sportiniams bateliams - „Nike“ jam nuolat skiria nemokamų atribūtų. Tai daro ir kiti rėmėjai.

Jis taip pat skiria daugybę pinigų ir laiko rizikingų šeimų vaikų paramai. 2011 metais jis savo paramos fondui skyrė 12 milijonų JAV dolerių.

Dabar T. Woodsas ir vėl sugrįžo į pergalių kelią, todėl galima tikėtis, kad šis žaidėjas uždirbs dar daugiau pinigų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.