EUROLYGA 2023

85 metų senolis tęsia ledo ritulininko karjerą

Antradienio ir penktadienio vakarą – rungtynės, ketvirtadienio rytą – rungtynės. Laisvu metu – žaidėjų kvietimas, mačų organizavimas ir pasirodymai klube su scenos komikais. Tai – užimto žmogaus tvarkaraštis, tačiau jis puikuojasi ne ant jauno ir ambicingo vyro ar moters šaldytuvo, o ant 85 metų ledo ritulio fanatiko iš Kanados Paulo Lagloire'o sienos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 28, 2013, 9:24 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:29 PM

Dienraščio „Los Angeles Times“ herojus ne šiaip vakarais keletą minučių praleidžia ant ledo – P. Lagloire'as yra nuolatinis pasaulio senjorų ledo ritulio čempionato dalyvis, savo kolekcijoje turintis 25 medalius. Ir žaidžia jis su kolegomis gerokai ilgiau nei pajėgiausios ledo ritulio lygos NHL profesionalai.

„Mes ant ledo žaidžiame 40 minučių. Čia praleidžiame daugiau laiko nei profesionalai, kurie jau po 20 minučių būna išvargę. Sužaidžiame dvigubai daugiau ir be pertraukų“, - pasakojo P. Lagloire'as.

Pirmadienį 85-ąjį gimtadienį švenčiantis senolis jaunystėje turėjo galimybę irtis profesionalaus ledo ritulininko karjeros link, tačiau mokykloje sulaukęs pakvietimo į pagrindinę jaunimo komandą nusprendė, kad yra per smulkus.

Kai P. Lagloire'as pasitraukė iš biuro vadovo ir vyriausiojo buhalterio pareigų savo darbovietėje Kalifornijoje, jis praktiškai visą savo gyvenimą paskyrė ledo rituliui.

„Aš nedirbau jokio rimto darbo. Mano sąnariai, kojos ir nervai buvo geri, nes neteko sunkiai dirbti. O juk norėdamas žaisti ledo ritulį, turi būti sveikas“, - kalbėjo P. Lagloire'as, kuris savaitgalį per „Los Angeles Kings“ ir „Dallas Stars“ komandų rungtynes NHL čempionate išmetė simbolinį pirmąjį ritulį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.