EUROLYGA 2023

J. Ruddas patirtimi dalinosi su Baltijos šalių specialistais

Olimpinės čempionės Rūtos Meilutytės treneris Jonas Ruddas antradienį dalijosi patirtimi ir darbo metodika su Lietuvos, Latvijos ir Estijos plaukimo specialistais. Jis pabrėžė, kad tokie seminarai, koks buvo surengtas antradienį Kaune, yra nepaprastai naudingi visam plaukimo sportui.

J. Ruddas pabrėžė, kad tokie seminarai, koks buvo surengtas antradienį Kaune, yra nepaprastai naudingi visam plaukimo sportui.<br>M. Astrauskas
J. Ruddas pabrėžė, kad tokie seminarai, koks buvo surengtas antradienį Kaune, yra nepaprastai naudingi visam plaukimo sportui.<br>M. Astrauskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2013, 6:36 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:51 AM

„Gauti informacijos iš skirtingų šaltinių – ir trenerių, ir sporto mokslų atstovų – yra didžiulis žingsnis specialistams. Lietuvos plaukimo pasaulyje vyksta daugybė gerų dalykų, tiesiog labai svarbu treneriams dalytis informacija“, – sakė J. Ruddas po seminaro.

Vienas iš Lietuvos plaukimo rinktinės trenerių neslėpė pasitenkinimo ir dideliu dalyvių skaičiumi. „Puiku pamatyti daugiau nei 100 trenerių ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Latvijos bei Estijos. Tikiuosi, kad šios dienos informacija bus naudinga kasdieniame jų ir jų auklėtinių darbe“, – sakė J. Ruddas.

Tarptautiniame plaukimo trenerių seminare Kaune dalyvavo per 120 plaukimo ir kitį sporto šakų specialistų. Seminare be J. Ruddo paskaitas skaitė vienu geriausių Europoje ortopedų-traumatologų laikomas prof. Rimtautas Gudas, Lietuvos antidopingo agentūros direktorė Dr. Ieva Lukošiūtė-Stanikūnienė, LSMUL gydytoja Aušra Piktuižytė, apžvelgusi sportininkų mitybos ypatumus bei maisto papildų vartojimo niuansus.

„Šis seminaras – pirmasis, bet tikrai ne paskutinis. Tikime, kad tokie renginiai padės ugdyti Lietuvos sportininkų meistriškumą. Malonu, kad mūsų pakviestus lektorius labai aukštai vertina ir kaimyninių šalių specialistai“, – sakė Lietuvos plaukimo federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Kiekvienas seminaro dalyvis gavo specialų sertifikatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.