EUROLYGA 2023

R. Navardausko kuriozas – džiaugėsi pergale, nors buvo antras

Ramūnas Navardauskas kerta finišo liniją, iškelia rankas į viršų ir atvirai džiaugiasi pergale, tačiau visai netrukus jo veido išraiška pasikeičia. Jis atrodo sumišęs, šiek tiek liūdnas ir susigėdęs. Trečiadienį lietuvis „Giro d'Italia“ septynioliktajame etape užėmė antrąją vietą, tačiau 25-erių dviratininkas neužfiksavo momento, kuomet finišo liniją kirto Giovanni Visconti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 23, 2013, 10:27 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:36 AM

Vienuoliktąjį prestižinių daugiadienių dviratininkų lenktynių etapą laimėjęs „Garmin-Sharp“ komandos narys prieš septynioliktąjį etapą nusprendė su savimi nepasiimti lenktynių radijo.

„Aš nežinojau, kad G. Visconti buvo priekyje. Stengiausi pasirodyti kuo geriau. Atvirai sakau – maniau, kad laimėjau etapą“, - kalbėjo dviratininkas.

R. Navardauskas nuo G. Visconti atsiliko 19-a sekundžių.

„Pamėginau išsiveržti į priekį. Žinojau paskutinius posūkius, mėginau važiuoti saugiai ir siekti pergalės. Laimėjau, bet ne pirmąją vietą. Tačiau antroji taip pat gera“, - teigė R. Navardauskas, kuris turi galimybę būti tarp 40 geriausių „Giro d'Italia“ lenktynininkų.

R. Navardauskas bendroje įskaitoje užima 85-ąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.