EUROLYGA 2023

Brazilijoje merginai trinktelėję MMA kovotojai sudaužyti beisbolo lazdomis

Mišrių kovų menų (MMA) žvaigždė Kaue Mena ringe yra nenugalimas, tačiau įžūlus elgesys su mergina gatvėje kovotojui gerokai atsirūgo ir vos netapo pražūtingas. Jis ir dar vienas MMA kovotojas Maiguelis Falcao buvo sumušti Brazilijoje, kai įžūliai bandė užkalbinti merginą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2013, 9:06 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 4:36 AM

Internete išplito vaizdo įrašas, kuriama užfiksuota, kaip du kovotojai degalinėje kalbina merginą, bet šiai nepanorus bendrauti M. Falcao trenkia jai į veidą.

Supykus mergina pasikviečia būrį jaunuolių. Užverda muštynės. Du kovotojai iš pradžių sėkmingai priešinasi, tačiau jų varžovų pajėgoms pagausėjus ir pasitelkus beisbolo lazdas, jėgos tampa nelygios. Nuo lazdų smūgių K. Mena krenta ant žemės, o pribėgę keli vaikinai beisbolo lazdomis trenkia jam per galvą.

Vyras atsidūrė reanimacijoje, jam atlikta operacija. Ligoninėje atsidūrė ir M. Falcao, tačiau apžiūrėjus sužeidimus jis paleistas namo.

Vėliau M. Falcao žmona Danielle savo profilyje „Facebook“ parašė, kad K. Mena po operacijos būklė gerėja. Moteris taip pat paprašė draugų ir kovotojo gerbėjų melstis už jo sveikatą.

K. Mena MMA ringe kovojo septynis kartus ir nepatyrė nė vieno pralaimėjimo. M. Falcao per 31 kovą yra iškovojęs 25 pergales.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.