EUROLYGA 2023

Prieš dviratininko startą Utrechte - sveikinimai su gimimo diena

Uteniškis dviratininkas Laurynas Čekas sulaukė sveikinimų Europos jaunimo olimpiniame festivalyje (EYOF) dar nestojęs į pirmąjį startą. Pirmadienį olimpiniame kaimelyje Utrechte LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė pasveikino jį su 16-uoju gimtadieniu.

LTOK prezidentė D.Gudzinevičiūtė su gimtadieniu pasveikino dviratininką L. Čeką.<br>B.Čekanauskas (LTOK)
LTOK prezidentė D.Gudzinevičiūtė su gimtadieniu pasveikino dviratininką L. Čeką.<br>B.Čekanauskas (LTOK)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt inf.

Jul 15, 2013, 11:43 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:43 AM

Varžybas Olandijoje stebinti LTOK vadovė kartu su generaliniu sekretoriumi Valentinu Paketūru ir Seimo jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininku Juru Požela pirmadienį aplankė Lietuvos delegaciją olimpiniame kaimelyje. Svečiai susitiko su sportininkais, treneriais, medikais, apžiūrėjo gyvenamąsias patalpas, pietavo kaimelio valgykloje.

Pirmadienis buvo įsimintinas ir kitam Lietuvos dviratininkui Venantui Lašiniui - jis atstovavo Lietuvai jaunųjų sportininkų iš 49 šalių susitikime su Tarptautinio olimpinio komiteto (IOC) prezidentu Jacques'u Rogge'u.

Susitikimas su kadenciją baigiančiu IOC vadovu buvo padėka belgui už jo sumanymą rengti Europos jaunimo olimpinius festivalius. Jaunieji olimpiečiai ir Europos olimpinių komitetų pirmininkas Patrickas Hickey įteikė J.Rogge'ui jaunos baltarusių dailininkės nutapytą paveikslą sporto tema.

„Tai dovana jums, neperduokite jos muziejui“, - sakė P.Hickey.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.