EUROLYGA 2023

Tinklininkės I.Dumbauskaitė ir M.Povilaitytė - Europos jaunimo čempionato aštuntfinalyje

Vilniuje vykstančiame Europos

I.Dumbauskaitė ir M.Povilaitytė iškovojo kelialapį į aštuntfinalį.<br>J. Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
I.Dumbauskaitė ir M.Povilaitytė iškovojo kelialapį į aštuntfinalį.<br>J. Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 10, 2013, 2:47 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:51 AM

Vienos pirmenybių favoričių Europos aštuoniolikmečių ir pasaulio devyniolikmečių čempionės Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė šeštadienį šešioliktfinalyje 2-0 (21:17, 21:13) nugalėjo lenkes Marią Wloch bei Natalią Gruszczynską ir aštuntfinalyje susitiks su Olandijos atstovėmis Joy Stubbe ir Marloes Hesselink.

Pergale vaikinų atkrintamąsias varžybas pradėjo ir į aštuntfinalį pateko Arnas Rumševičius ir Lukas Každailis. Šešioliktfinalyje lietuviai atkaklioje ir permainingoje kovoje 2-0 (24:22, 21:17) palaužė bulgarų Stefano Ivanovo ir Dimitaro Kalchevo pasipriešinimą. Aštuntfinalyje A. Rumševičiaus ir L. Každailio duetas žais su šveicarais Dennisu Lerchu ir Marco Krattigeriu.

Nesėkmę šešioliktfinalyje patyrė bei iš tolesnių varžybų pasitraukė jauniausieji čempionato dalyviai Matas Navickas ir Edvinas Vaškelis. Lietuvos jaunių (iki 18 metų) paplūdimio tinklinio čempionai 0-2 (14:21, 16:21) nusileido rusams Aleksandrui Margijevui ir Aleksandrui Kozorezovui, kurių aštuntfinalyje laukia pirmenybių favoritai Lenkijos paplūdimio tinklininkai Michalas Brylas ir Kacperas Kujawikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.