EUROLYGA 2023

Komplektaciją baigusi Elektrėnų „Energija“ Baltarusijos čempionate sieks bronzos

Artėjant naujajam ledo ritulio sezonui, Lietuvos čempionas Elektrėnų „Energijos“ klubas baigė sudėties formavimą. Iš viso komandos sudėtyje bus 31 sportininkas - 9 gynėjai, 17 puolėjų ir 3 vartininkai.

Elektrėnų „Energija“ kovos Baltarusijos čempionate.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Elektrėnų „Energija“ kovos Baltarusijos čempionate.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 21, 2013, 11:39 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:15 PM

Vienu iš kertinių žaidėjų turėtų tapti legionieriaus karjerą baigęs gynėjas Artūras Katulis, kuris per savo karjerą rungtyniavo Suomijos, Danijos, Baltarusijos aukščiausiose lygose. Pastaraisiais metais 32-ejų metų elektrėniškis buvo vyrų rinktinės kapitonas.

„Šiais metais nusprendžiau baigti profesionalo karjerą užsienyje ir savo sukauptą patirtį ketinu atiduoti Lietuvos vaikų ledo rituliui. Smagu grįžti namo ir žaisti savo pirmajame klube Elektrėnuose. Turėjau ne vieną pasiūlymą iš užsienio komandų, pats jaučiuosi puikiai, todėl manau būsiu naudingas „Energijai“, - sakė A. Katulis.

„Energijos“ sudėtyje išlieka ir veteranai - Šarūnas Kuliešius, Tomas Vyšniauskas, Martynas Šlikas, kurie klubo marškinėlius vilki dar nuo 1995 metų. Išsikovoti vietą pagrindinėje sudėtyje turės galimybę perspektyvūs Lietuvos jaunių ir jaunimo rinktinių nariai (gimę 1994 - 1996 m.), kurių ekipos sudėtyje yra per dešimt. Komandos amžiaus vidurkis - 24 metai.

Baltarusijos aukščiausiosios lygos čempionate dalyvausianti Elektrėnų „Energija“ kelia ambicingus tikslus - iškovoti medalius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.