EUROLYGA 2023

Bokso federacija E.Petrauskui pagrūmos pirštu ir padės atsitiesti

Po to, kai lrytas.lt pranešė apie boksininko Evaldo Petrausko agresyvų elgesį Palangoje, olimpinis prizininkas sulaukė daugybės draugų, gerbėjų ir trenerių priekaištų. Merginą užpuolusio 21 metų E.Petrausko veiksmus pirmadienį rinkosi svarstyti ir Lietuvos bokso federacijos (LBF) komitetas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-26 21:17, atnaujinta 2018-03-01 17:45

LBF nutarė atsisakyti rimtesnių sankcijų ir tik pagrūmojo E.Petrauskui pirštu. Artėja svarbios varžybos, kuriose iš šio boksininko tikimąsi medalių.

„Imti dabar ir sužlugdyti sportininką... Ir taip jis dabar yra nusiminęs, prisiima visą atsakomybę. Ir treneriai, ir mes visi nenorime, kad jis būtų sugniužtytas, nenorime, kad tai atsispindėtų jo karjeroje.

Nukreipiame ir trenerių, ir psichologų jėgas, kad jis atsistotų ant kojų ir, kad daugiau tokie dalykai nepasikartotų nei su juo, nei su kitais sportininkais“, - LNK žinioms sakė LBF prezidentas Darius Šaluga.

21 metų E.Petrauskas naktį iš pirmadienio į antradienį atsidūrė Palangos policijos komisariate. Padauginęs alkoholio šilutiškis kavinėje „Kaukazietiški patiekalai” kabinėjosi prie merginų, jas koneveikė. Liudininkų teigimu, boksininkas grasino joms trenkti, o prieš išeidamas apipylė alumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.