EUROLYGA 2023

Susigraudinęs M.Tysonas: „Esu ant mirties slenksčio“

Bokso legenda Mike'as Tysonas penktadienį Niujorko valstijoje turėjo tik reklamuoti artėjantį kovų vakarą. Tačiau naujo darbo ėmęsis 47 metų amerikietis nelauktai šokiravo bokso pasaulį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2013, 1:03 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:03 PM

Buvęs pasaulio bokso čempionas prisipažino vis dar vartojantis alkoholį ir narkotikus. Tai buvo netikėta, nes M.Tysonas visiems pasakojo gražią istoriją, jog nesisvaigina jau ketverius metus.

„Esu ant mirties slenksčio, nes aš – baisus alkoholikas“, – spaudos konferencijoje ėmė atvirauti M.Tysonas.

Netrukus amerikietis parodė šešis pirštus ir susigraudinęs tęsė: „Aš... Vau... Tai – įdomu. Aš... Negėriau ir nevartojau narkotikų šešias dienas. Man toks ilgas laikotarpis – stebuklas. Visiems melavau, kad aš „švarus“, bet aš nesu toks. Tai tik šeštoji diena, kai aš blaivus.“

„Tačiau aš nebevartosiu“, – pridūrė M.Tysonas ir sulaukė spaudos konferencijos dalyvių plojimų.

Buvusio boksininko gyvenimą lydi didelės problemos dėl alkoholio ir kvaišalų vartojimo. Jis net tris kartus gydėsi nuo priklausomybės, tačiau panašu, kad daktarai jam nepadėjo.

„Plieninis Mike'as“ prisipažino norįs keisti gyvenimą.

„Kartais esu blogas žmogus, – laiku pasitaisęs ir nenusikeikęs tarė M.Tysonas. – Esu padaręs daug blogų dalykų ir norėjau sulaukti atleidimo. Noriu pakeisti gyvenimą, gyventi kitaip – blaiviai. Nenoriu mirti.“

M.Tysonas yra prisipažinęs, kad prieš penkerius metus ėmė galvoti apie savižudybę. Tačiau tragiška ketverių metų dukrelės mirtis 2009-aisiais, kai ji per nelaimingą atsitikimą pasismaugė bėgimo takelio laidu, privertė susimąstyti.

Per visą karjerą M.Tysonas laimėjo 50 kovų iš 58. Nokautu baigėsi 44 laimėtos kovos.

Visą savo karjerą M.Tysonas pasižymėjo chuliganišku, nesutramdomu elgesiu ir skandalais.

Šiuo metu M.Tysonas džiaugiasi grįžęs į bokso pasaulį ir tikisi, kad jo entuziazmas reklamuojant kovas atsipirks įspūdingu reginiu bokso ringe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.