EUROLYGA 2023

Vilniuje šėls ekstremalai

Paskutinį vasaros savaitgalį Vilniuje pirmą kartą „Ogmios miesto“ aikštę sudrebins kvapą gniaužiantys ekstremalaus sporto profesionalų pasirodymai.

J. Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
J. Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2013, 6:16 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 5:51 PM

Specialiai jaunimui ir ekstremalaus sporto mėgėjams skirtame renginyje „Atgal į miestą“ vyks prikaustantys geriausių Lietuvos riedlentininkų ir BMX dviratininkų pasirodymai.

Kol sportininkai stengsis apšilti ir susikaupti geriausiam pasirodymui, skambės grupių „Shpil&Mighty“, „Gralis“, „Raude“, MC Mesijaus ir Garo, „Jad Rec“ , „Cherry on top“ ir „Tie geresni“ muzika. Taip pat vyks „Beatbox family“ pasirodymas.

Specialiai šiam renginiui pasirodymą paruošė ir populiariausia Lietuvos gatvės gimnastikos komanda „Project Mayhem“, kuri nuolat žiūrovus stebina įspūdingais jėgos triukais.

BMX dviračių sporto gerbėjų laukia didžiulė staigmena – vieno perspektyviausių Baltijos šalyse BMX dviratininko iš Palangos Deivido Budkovo pasirodymas. Šiemet šis ekstremalaus sporto profesionalas į Taline vykusį didžiausią pasaulyje riedlentininkų ir BMX dviratininkų sporto konkursą „Lion Simple Session 2013“ organizatorių buvo pakviestas be atrankos.

Renginyje su kolegomis pasirodys ir grupės „G&G Sindikatas“ lyderis Gabrielius Liaudanskas-Svaras. Jis jau ne vienerius metus dalyvauja įvairiuose jaunimui skirtuose socialiniuose projektuose, organizuoja kūrybines grafičių dirbtuves. Svaras su kolegomis renginio metu „Ogmios miesto“ sienas papuoš specialiais spalvotais trafaretais. Svaras džiaugėsi, kad yra verslininkų, kurie neabejingi jaunų žmonių laisvalaikiui, nuo kurio dažnai priklauso ir jų likimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.