EUROLYGA 2023

R.Meilutytei įteikta žadėtoji 100 tūkst. litų vertės parama

Iš pasaulio jaunimo čempionato su keturiais aukso ir vienu sidabro medaliu grįžusi Rūta Meilutytė sulaukė ir dovanos, kuri jai buvo pažadėta per sėkmingą pasirodymą pasaulio plaukimo čempionate: geriausiai Lietuvos plaukikei ketvirtadienį įteiktas 100 tūkst. litų vertės simbolinis čekis ir ši suma pervesta į specialiai atidarytą sąskaitą, kuria ji galės savarankiškai disponuoti sulaukusi 18-os metų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2013, 11:24 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:26 PM

Tokią paramą geriausiai Lietuvos plaukikei skyrė verslininkų šeima, Jonas ir Živilė Garbaravičiai, kurie plaukimo arenoje Barselonoje aktyviai ir nuoširdžiai palaikė R.Meilutytę, jai kovojant dėl aukso Pasaulio plaukimo čempionate.

„Mane sužavėjo Rūtos talentas, jos ryžtas kovoti siekiant geriausių rezultatų ir noras garsinti mūsų Tėvynę – Lietuvą. Todėl dar prieš Rūtos startus Barselonoje nutariau savo asmeninėmis lėšomis prisidėti prie šių Rūtos siekių ir skirti jai paramą. Visgi, pasitarę su Lietuvos plaukimo federacijos atstovais, buvome nusprendę iki lemiamų Rūtos startų Pasaulio plaukimo čempionate nuo jos „nuslėpti“ šią informaciją ir atskleisti ją tik po auksinių ir rekordinių finišų“, - sakė Lietuvos plaukimo federaciją ir anksčiau rėmęs J. Garbaravičius, šiuo metu dirbantis Londone veikiančios bendrovės „CEE Resources & Investments LLP“ partneriu.

J.Garbaravičius pažymėjo tikintis, kad per pasirengimo 2016 metais vyksiančioms Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms laikotarpį pilnametystės sulauksianti R. Meilutytė prasmingai panaudos jai skirtas lėšas ir galės geriau pasirengti pačioms žaidynėms ir pasiekti dar įspūdingesnių rezultatų.

Ketvirtadienį paramos čekį R.Meilutytei įteikęs J.Garbaravičius pabrėžė, kad jis asmeniškai ir jam priklausančios verslo įmonės ir toliau skirs paramą Lietuvos plaukimo federacijai, kad talentingiausi Lietuvos vaikai galėtų treniruotis tinkamomis sąlygomis ir siekti geriausių sportinių rezultatų, garsinančių Lietuvos vardą visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.