EUROLYGA 2023

Prie Baltojo tilto – BMX dviračių ir riedlenčių sporto profesionalų bei mėgėjų pasirodymai

Rugsėjo 21 dieną Vilniuje prie Baltojo tilto buriuosis ekstremalaus sporto gerbėjai. Čia 13 valandą prasidės BMX ir riedlenčių varžybos. Nekomercinis renginys vyks antrus metus iš eilės.

BMX dviračių ir riedlenčių sportas - populiarus tarp jaunimo.
BMX dviračių ir riedlenčių sportas - populiarus tarp jaunimo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2013, 2:49 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 3:51 AM

Varžybose pasirodys mėgėjai ir gerai žinomi profesionalai. „Adrenalinas, drąsa ir žadą atimantys triukai suvienija visus - tiek darželinuką, tiek jį atlydėjusį senelį“, - rašoma pranešime apie renginį.

Renginio organizatoriai „Inovatyvios visuomenės asociacija“ nori atkreipti Vilniaus miesto savivaldybės į prastas riedlenčių parko sąlygas.

„Pačiame sostinės centre įsikūręs riedlenčių parkas yra tikra jaunimo traukos vieta, daugelis jaunuolių čia praleidžia likusią dienos dalį po pamokų ir visus savaitgalius, o įkurtas parkas tikrai prastos būklės ir turėtų būti suremontuotas artimiausiu laiku“, - rašoma pranešime.

Organizatoriai taip pat nori pakeisti visuomenės požiūrį į BMX dviračių ir riedlenčių gerbėjus.

„Žmonių, kurie užsiima šiuo sportu, yra tikrai nemažai, tačiau jie vis dar laikomi chuliganais ar tiesiog aštrių pojūčių ištroškusių bendraminčių gauja. Mūsų renginio tikslas yra paneigti susidariusią situaciją ir parodyti, jog šie žmonės tikri sportininkai, kurių užsiėmimas reikalauja puikaus fizinio pasirengimo ir didelių galimybių. Mes vis dar manome, kad jauni žmonės yra per menkai vertinami, todėl mūsų tikslas atkreipti visuomenės dėmesį į šiuos jaunus ir perspektyvius sportininkus“, - rašoma pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: narystės ES 20-mečio proga sveikinimai iš U. von der Leyen