EUROLYGA 2023

Regbio žaidėjas kaltinamas tuo, kad įkando varžovui į penį

Australijoje regbio žaidėjas Anthony Wattsas stengiasi išvengti itin nemalonios situacijos. Sportininkas buvo apkaltintas brutaliu elgesiu – esą jis įkando savo varžovui į penį. Auksinės pakrantės regbio lygios vadovai A.Wattsą už tai nušalino aštuoniems mačams, tačiau sportininkas neigia kaltę ir ketina pateikti apeliaciją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2013, 12:12 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 1:13 AM

Rugsėjo antrąją vykusiose rungtynėse „Tugan Seahawks“ ekipos marškinėlius vilkintis A.Wattsas susidūrė su „Bilambil“ komandos atstovu. A.Wattsas po susidūrimo buvo apkaltintas, kad įkando varžovui į penį. Istorija greitai apskriejo visą pasaulį. Tačiau 27 metų sportininkas tikina, kad visi kaltinimai – melas.

„Aš buvau įsidėjęs burnos apsaugą. Tikrai negalėjau įkąsti jam į penį, - guardian.co.uk sakė A.Wattsas. - Kaltinimas – juokingas, tačiau man vis tiek reikia su tuo gyventi. Žinau, kad to nepadariau ir man artimi žmonės tai žino. Labai nemalonu patekti į tokią istoriją. Ir nors niekas negalės to įrodyti, mane visi sies su šia nesąmone.“

A.Wattsas regbio pasaulyje žinomas dėl prasto elgesio. 2011 metais jis dar žaidė Nacionalinėje regbio lygoje (Pagrindinė Australijos regbio lyga. - Red.), tačiau greitai buvo išmestas iš klubo dėl netinkamo elgesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.