EUROLYGA 2023

A.Malašinsko atstovaujamai komandai – čempionų pamoka

Lietuvos rankininkas Aidenas Malašinskas sugrįžimą į Čempionų lygą pažymėjo 4 įvarčiais, tačiau jo atstovaujama Logronjo „La Rioja“ komanda iš Ispanijos patyrė skaudžią nesėkmę. Pirmajame naujojo sezono ture Čempionų lygoje debiutuojanti „La Rioja“ namie triuškinamai pralaimėjo nugalėtojos vardą ginančiai „Hamburg“ ekipai 24:33 (8:14).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2013, 1:46 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:37 PM

„La Rioja“ grėsmingiems varžovams priešinosi tik kelias pirmąsias minutes. Mačui vos įsibėgėjus „Hamburg“ įmetė 5 įvarčius iš eilės, jau pirmojo kėlinio viduryje nutolo 8:3 ir atgal nebesižvalgė. Logronjo klubui tai buvo pirmosios Čempionų lygos rungtynės per visą istoriją. Praėjusį sezoną „La Rioja“ pirmą kartą užėmė trečiąją vietą Ispanijos lygoje ir iškovojo teisę debiutuoti stipriausiame žemyno turnyre.

Šiais metais iš Granojerso „Fraikin“ į „La Rioja“ ekipą perėjęs A.Malašinskas į Čempionų lygą grįžo po ketverių metų pertraukos. Jis šiame turnyre žaidė atstovaudamas Kauno „Granitui“ ir 2008-2009 metų sezone įmetė 41 įvartį.

A.Malašinskas šį sezoną yra vienintelis Čempionų lygoje žaidžiantis Lietuvos rankininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: rinkimų ir pilietybės referendumo apžvalga