EUROLYGA 2023

„Energija“ išvykos rungtynėse žais su lygos autsaideriais

Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulininkai savaitgalį žais dvejas Baltarusijos „Aukščiausios lygos“ rungtynes su nė vienos pergalės iš septynių žaistų nepasiekusia „Lydos“ ekipa. Lietuviams tai jau bus 7 – 8 rungtynės. Elektrėniškiai su aštuoniais taškais rikiuojasi aštuntoje turnyro lentelės vietoje tarp trylikos lygoje rungtyniaujančių ekipų. Pirmoje vietoje su septyniolika taškų praeitų metų čempionai Žlobino „Metallurg2” ledo ritulininkai.

Elektrėniškiai su aštuoniais taškais rikiuojasi aštuntoje turnyro lentelės vietoje.<br>lrkenergija.lt nuotr.
Elektrėniškiai su aštuoniais taškais rikiuojasi aštuntoje turnyro lentelės vietoje.<br>lrkenergija.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2013, 1:34 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:50 PM

„Energijos“ komandos sudėtyje po traumos pirmą kartą sezone žais gynėjas Petras Nausėda, puolėjas Deividas Kazlauskas. Vis dar negali rungtyniauti vartininkas Donatas Žukovas, o vienas lyderių Aivaras Bendžius patyrė nesunkią traumą, dėl ko praleido treniruotę, bet į išvyką tūrėtų vykti. Dėl asmeninių priežasčių komandai nepadės Artūras Katulis, o Valdas Pikčius dėl vizos problemų taip pat liks namie. Žaidžiantis komandos treneris Dovydas Kulevičius:

„Šią savaitę skyrėme daugiau dėmesio fiziniam pasiruošimui: dribome salėje, papildomai „ant žemės“ prieš treniruotes ant ledo. „Lyda“ nėra lyderiai turnyrinėje lentelėje, bet esu tikras, kad namie jie sieks pergalės prieš savo sirgalius. Mes taip pat nedemonstruojame dar geriausio žaidimo, o šioje lygoje silpnų varžovų nėra. Stengsimės parsivežti maksimalų taškų skaičių“.

Elektrėnų „Energija“ į Lyda vyks tokia sudėtimi: P.Gintautas – D.Kulevičius – D.Bisturys, T.Vyšniauskas – R.Aliukonis, Š.Kuliešius – A.Bendžius – A.Židkovas, A.Gaidauskas – P.Nausėda, V.Jagelavičius – A.Korneičiuk – D.Kazlauskas, J.Vėželis – K.Kubilius, D.Vitte – A.Kriščiūnas – J.Steponaitis; vartuose N.Dauksevičius.

Artimiausios Elektrėnų „Energijos“ namų rungtynės Elektrėnų ledo rūmuose spalio 4 – 5 dienomis prieš Minsko „Junior“ ekipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.