EUROLYGA 2023

Bankoke nužudytas buvęs šaudymo pistoletu čempionas

Bankoke užpuolikai, nušovė

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 20, 2013, 2:04 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:26 AM

40-metis Jakkritas Panichpatikumas, kuris Tailande yra garsenybė, buvo nušautas šeštadienio vakarą, kai važiavo į savo žmonos, kuri gyvena atskirai nuo vyro, namus. Audringi sutuoktinių santykiai buvo plačiai aprašinėjami bulvariniuose šalies laikraščiuose.

Du motociklu važiavę vyrai sekė Jakkritą Panichpatikumą ir kelis kartus į jį šovė, kai jis priartėjo prie žmonos namų, pranešė pareigūnai. Po šios atakos užpuolikai paspruko.

„Policija vis dar vykdo tyrimą ir dar nepadarė išvadų dėl motyvų“, – sakė policijos pulkininkas leitenantas Praditas Taprasitkitti.

Tailando žiniasklaida paskelbė šiurpias nuotraukas, kuriose matomas kulkų suvarpytas vyras, sukniubęs prie savo sportinio automobilio vairo.

Jakkritas Panichpatikumas neseniai buvo atsidūręs dėmesio centre dėl to, kad jo motina ir žmona pateikė policijai skundą, esą jis užpuolė sutuoktinę ir jai grasino.

Sportininkas, regis, mėgavosi „blogo vaikino“ įvaizdžiu, tačiau taip pat buvo geriausias Tailando šaulys ir pasiekė 2008 metų Pekino olimpiados ketvirtfinalį. Pernai jis taip pat varžėsi Londono olimpiadoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.