EUROLYGA 2023

Apie abejones kalbėjęs M.Špokas buvo apsisprendęs

Mindaugas Špokas jau pasirengęs perimti Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinio sekretoriaus postą. Apie abejones kalbėjęs M.Špokas iš tiesų jau anksčiau buvo priėmęs sprendimą iš plaukimo persikelti į krepšinį. Nors dar savaitgalį žurnalistams sakė, kad nėra priėmęs sprendimo, ar tikrai nori palikti Lietuvos plaukimo federacijos (LPF) generalinio sekretoriaus vietą, jis iš tiesų jau turėjo planą.

M.Špokas (nuotr.) – realiausias kandidatas užimti LKF generalinio sekretoriaus postą, kurį po intrigų paliko Mindaugas Balčiūnas.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
M.Špokas (nuotr.) – realiausias kandidatas užimti LKF generalinio sekretoriaus postą, kurį po intrigų paliko Mindaugas Balčiūnas.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-28 12:44, atnaujinta 2018-02-20 19:11

Paaiškėjo, kad M.Špokas dar spalio 15 dieną LPF pateikė prašymą jį atleisti iš pareigų spalio 31 dieną.

„Nespjausi dabar į viską, sakydamas, kad galvoji kažką. Sakykime, kad dar nesu galutinai apsisprendęs“, - savaitgalį „Lietuvos ryto“ televizijai sakė M.Špokas.

M.Špokas – realiausias kandidatas užimti LKF generalinio sekretoriaus postą, kurį po intrigų paliko Mindaugas Balčiūnas.

Kam oficialiai atiteks šis postas paaiškės trečiadienį, per LKF vykdomojo komiteto posėdį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.