EUROLYGA 2023

Rusijos prezidentas V.Putinas pripažintas didžiu tekvondo meistru

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas gavo diržą ir diplomą, patvirtinančius, kad jam suteiktas garbingas 9-asis korėjiečių kovos meno tekvondo danas. Juos jam trečiadienį Seule įteikė Pasaulio tekvondo federacijos prezidentas Choue Chung-won, praneša „RIA Novosti“.

V.Putinas gavo diržą ir diplomą, patvirtinančius, kad jam suteiktas garbingas 9-asis korėjiečių kovos meno tekvondo danas.<br>EPA-ELTA nuotr.
V.Putinas gavo diržą ir diplomą, patvirtinančius, kad jam suteiktas garbingas 9-asis korėjiečių kovos meno tekvondo danas.<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 13, 2013, 9:36 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:06 AM

„Nemanau, kad nusipelniau tokio aukšto dano. Laikykime tai mūsų bendru indėliu į šio nuostabaus kovos meno populiarinimą“, – pareiškė V.Putinas.

Pasak Pasaulio tekvondo federacijos vadovo, planetoje yra tik keli žmonės, apdovanoti garbingu 9-ojo dano diržu. Tarp jų jis paminėjo JAV, Indonezijos, Hondūro, Ispanijos, Kroatijos ir Pakistano prezidentus bei lyderius.

Tekvondo užsiima 70-80 milijonų žmonių 205-iose pasaulio šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.