EUROLYGA 2023

M.Tysonas: „Vartojau narkotikus ir tyrėjus apgaudinėjau su dirbtiniu peniu“

Jis kovojo apsvaigęs nuo narkotikų, mėginių tyrėjus apgavo panaudodamas netikrą penį, kovojo su priklausomybe nuo kokaino. Tai – visame pasaulyje garsus buvęs boksininkas Mike'as Tysonas. Pasaulio sunkiasvorių čempiono titulą turėjęs skandalingasis kovotojas apie savo kelius ir klystkelius papasakojo knygoje „Nenuginčijama tiesa“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2013, 9:58 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:30 AM

„Buvau absoliutus kokaino vartotojas“, - rašė buvęs kovotojas antradienį išleistoje knygoje, rašo telegraph.co.uk.

Prisimindamas 2004 metų šokiruojantį pralaimėjimą britui Danny Williamsui jis atskleidė, kad visai prieš kovą vartojo narkotikus.

47 metų karjerą baigęs kovotojas knygoje atskleidė dar daugiau šokiruojančių faktų. Sportininkas tikina, kad labai mėgo svaigintis ir alkoholiu, o pirmą kartą su kokainu susipažino vienuolikos.

M.Tysonas atskleidė, kad per 2000 metų birželio mėnesio dvikovą su Lou Savarese buvo apsvaigęs, tačiau sugalvojo metodą, kaip apgauti tyrėjus.

Prisipažinęs, kad prieš dvikovą rūkė marihuaną, jis tvirtino: „Panaudojau netikrą penį, į kurį įpili kito žmogaus šlapimo, kad neįkliūtum dopingo kontrolei.“

Jis buvo labai nepatenkintas, kad po tų pačių metų kovos su Andrew Golota Detroite buvo nubaustas 200 tūkstančių JAV dolerių bauda. Tuomet M.Tysonas įkliuvo. Ausies gabaliuką vienam iš varžovų nukandęs M.Tysonas teigė, kad tuomet tyrimą atlikti turėjo prieš kovą ir neturėjo progos pasinaudoti savo įranga.

M.Tysonas taip pat prakalbo ir apie 2002 metų sausio mėnesio konferenciją Niujorke su Lennoxu Lewisu. Tuomet žmonėms sportininkas pasirodė įtartinas – pasirodo, kad ne be reikalo.

„Tiesiog išprotėjau. Žiūrėjau į jį ir norėjau užvažiuoti tam šikniui“, - sakė M.Tysonas, teigęs, kad prieš pat transliaciją vartojo kokainą.

Tuomet jis ir L.Lewisas susikibo. M.Tysonas įkando varžovui į koją.

Pasakodamas apie vieną kontroversiškiausių epizodų karjeroje – kuomet jis nukando Evanderio Holyfieldo ausies gabaliuką 1997-aisiais, M.Tysonas pripažino, kad prarado savikontrolę, tačiau tikino, kad buvo išprovokuotas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.