EUROLYGA 2023

Bokso ringe – didysis M.Pacquiao sugrįžimas

Šį savaitgalį bokso gerbėjai gali trinti rankas. Į ringą sugrįžta Filipinų legenda Manny Pacquiao, o mūšį dėl Britanijos Mančesteryje surengs Carlas Frochas ir George‘as Grovesas. Visa tai tiesiogiai rodys „Viasat Sport Baltic“ kanalas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 23, 2013, 11:57 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:04 AM

Ansktyvą sekmadienio rytą (4 val.) prasidės tiesioginė transliacija iš Makau. Ten į ringą kops geriausias praėjusio dešimtmečio planetos boksininkas M.Pacquiao.

Net aštuonių skirtingų svorio kategorijų pasaulio čempionas sieks užtildyti skeptikus, kurie vis garsiau kalba apie artėjančią šlovingos karjeros pabaigą. M.Pacquiao gruodžio mėnesį sukaks 35-eri, ir jis pralaimėjo dvi pastarąsias kovas. Ypač skaudi buvo nesėkmė prie principinį varžovą Juaną Manuelį Marquezą. M.Pacquaio buvo pasiųstas į labai gilų nokautą, o ekspertai gali tik spėlioti, kokios bus trumpalaikės ir ilgalaikės to smūgio pasekmės.

Nepaisant visų diskusijų, M.Pacquiao atrodo susikoncentravęs ir motyvuotas. Papildomų paskatų pridėjo ir jo gimtuosius Filipinus ištikusi nelaimė, kai supertaifūnas nusinešė tūkstančius gyvybių. „Noriu kautis ir laimėti dėl Filipinų žmonių“, – žadėjo geriausias visų laikų Azijos boksininkas.

M.Paquiao varžovas – amerikietis Brandonas Riosas. 27 metų boksininko kraityje – 31 pergalė, 1 pralaimėjimas ir 1 lygiosios. B.Riosas pasižymi labai atvira boksavimosi maniera ir stengiasi varžovus išprovokuoti muštynėms be atodairos ringo viduryje. Specialistų nuomone, toks stilius bus palankus M.Pacquiao, nors pats B.Riosas yra įsitikinęs, kad išaušo jo šlovės valanda. Prieš transliaciją iš Makau, šeštadienio vakarą (23 val. 20 min.), bokso gerbėjai galės pamatyti C.Frocho ir G.Groveso akistatą.

Tai pati laukiamiausia bokso kova šiais metais Didžiojoje Britanijoje, o bilietai į Mančesterio „Phones 4u“ areną buvo iššluoti per keliolika minučių.

C.Frochas – vis dar geriausias britų salyno boksininkas. Šiuo metu jam priklauso WBA ir IBF čempiono diržai supervidutinio svorio kategorijoje. Lenkiško kraujo turintis 36-erių veteranas įspūdingu stiliumi laimėjo tris pastarąsias kovas, taip įrodymamas, kad dar turi daug parako.

G.Grovesas – ambicingas pretendentas, kol kas profesionalų ringuose šventęs visas 19-a pergalių, 15-a iš jų – po nokautų. Tačiau diskutuojama, ar 25-erių boksininkas ne per anksti nusprendė mesti pirštinę pripažintam čempionui?

Ir Mančesteryje, ir Makau netrūks įdomių apšildančių kovų, todėl sekmadienio naktį bokso gerbėjai galės neišsijungti „Viasat Sport Baltic“ kanalo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.