EUROLYGA 2023

Apdovanoti geriausi Lietuvos penkiakovininkai ir jų treneriai

Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės federacija pirmadienį pasveikino ir apdovanojo labiausiai nusipelniusius penkiakovininkus ir jų trenerius.

L.Asadauskaitė ir J.Kinderis šiemet tapo pasaulio čempionais.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
L.Asadauskaitė ir J.Kinderis šiemet tapo pasaulio čempionais.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 30, 2013, 1:14 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:03 PM

„Visų Lietuvos penkiakovininkų vardu sveikinu šių metų pasaulio penkiakovės lyderiais tapusius Laurą Asadauskaitę, Justiną Kinderį bei Ievą Serapinaitę. Iš tikrųjų labai džiaugiamės ir didžiuojamės savo sportininkais. Tapti stipriausiais pasaulyje vienu metu tiek vyrų, tiek moterų, tiek jaunių merginų klasifikacijose – tai yra kažkas neįtikėtino. Tokių dalykų atsitiktinai nebūna. Tai vienareikšmiškai pasiekta tik didelio sportininkų darbo, trenerių atkaklumo ir visos mūsų penkiakovininkų bendruomenės pastangų dėka. Tai rezultatas, kuris įpareigoja mus visus pasitempti – nauji iššūkiai laukia jau kitais metais. Na, o konkurentai, jau ir šiais metais atidžiai stebėję mus kiekvienose varžybose, dabar darys tai dar atidžiau. Todėl linkiu jums darbo, atkaklumo ir kūrybos“, – teigė Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės federacijos prezidentas Vaidas Barakauskas.

L.Asadauskaitė ir J.Kinderis šiemet tapo pasaulio čempionais bei šių metų šiuolaikinės penkiakovės pasaulio reitinge užėmė pirmąsias vietas. Lietuvos jaunių merginų komanda – Ieva ir Emilija Serapinaitės, Aurelija Tamašauskaitė – tapo pasaulio vicečempione, o asmeninėje įskaitoje I. Serapinaitė iškovojo auksą. Jaunosios sportininkės taip pat jos tapo Europos čempionėmis estafečių varžybose.

J.Kinderis Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) rinkimuose buvo pripažintas geriausiu metų sportininku, o L. Asadauskaitė geriausios sportininkės rinkimuose užėmė antrąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.