EUROLYGA 2023

Airis ragina kalbėti apie nesaugią trasą Sočyje

Seamusas O'Connoras Sočyje baiminasi traumų. Airijos snieglenčių sporto atstovas pareiškė, kad šios šakos trasa yra pakankamai pavojingo ir užsiminė, jog organizatoriai turėtų ją pakeisti. Po pirmosios treniruotės Roza Chutor kurorte sportininkas paskatino netylėti ir kitus savo kolegas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-03 18:18, atnaujinta 2018-02-16 18:18

„Dabar čia visai pavojinga, - šešiolikmetį cituoja „Irish Times“. - Manau, kad moterims tai bus problema.“

S.O'Connoras laikomas viena iš Airijos olimpinių vilčių. Šuolių ant rampos ir akrobatinio nusileidimo varžybose dalyvausiantis sportininkas dar būdamas trylikos pasirašė sutartį su „Nike“ kompanija.

„Sportininkai privalo kalbėti apie sąlygas. Bėgių nesutaisysi, bet tikrai galima sutvarkyti rampas. Galime išvysti ir traumų. Tikiuosi, kad taip nebus, bet trasa kol kas rodo kitaip“, - sakė jis.

***

„Lietuvos ryto“ televizija – 2014 metų žiemos olimpinių žaidynių Sočyje oficialioji transliuotoja. Jau nuo vasario 8 dienos stebėkite įdomiausias varžybų transliacijas gyvai ir internete: tv.lrytas.lt. Karščiausias naujienas apie Sočio olimpiadą sužinokite jau dabar „Lietuvos ryto“ televizijos laidose „Olimpinių žaidynių pirmadieniai“ kiekvieną pirmadienį 21.45 val. ir „Ar žinai, kad?“ darbo dienomis 17 val. 20 min. ir 18 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.