EUROLYGA 2023

I.Ardišauskaitė žino, kad kritikos ir piktų komentarų neišvengs

Ingrida Ardišauskaitė pirmoji iš devynių Lietuvos sportininkų startuos Sočio žiemos olimpinėse žaidynėse, tačiau dėl papildomos įtampos nejaučia. Iš Utenos kilusi 21 metų sportininkė penktadienį vakare planuoja dalyvauti žaidynių atidarymo iškilmėse, nors į 15 km lenktynių trasą stos šeštadienį 12 val. Lietuvos laiku.

I.Ardišauskaitė startuos Sočyje pirmoji iš Lietuvos olimpiečių - jau šeštadienį 12 val.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
I.Ardišauskaitė startuos Sočyje pirmoji iš Lietuvos olimpiečių - jau šeštadienį 12 val.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Nenartavičius

2014-02-05 15:19, atnaujinta 2018-02-16 16:30

„Nieko baisaus, kad pirmoji startuosiu“, - trečiadienį lrytas.lt sakė I.Ardišauskaitė. - Gal truputį neramu tik dėl to, kad pasipils kritika ir komentarai. Bet anksčiau ar vėliau tai įvyks, todėl manau, kad išgyvensiu.“

Paklausta, kurioje rungtyje tikisi geriau pasirodyti, slidininkė spėjo, kad 1,2 km sprinte turėtų iškovoti aukštesnę vietą nei ilgesnėse distancijose.

Starto protokolų trečiadienį ryte dar nebuvo, todėl neaišku, kiek sportininkių startuos.

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) patvirtintose olimpiečių užduotyse iš I.Ardišauskaitės tikimasi 45-60 vietų.

Paklausta, ar neįkyrėjo dopingo kontrolieriai, slidininkė sakė, kad iki olimpiados teko duoti tik vieną mėginį – vasario pradžioje lankantis Lietuvoje. Sočyje kontrolės dar nebuvo, tačiau nėra abejonių, kad bus.

Lietuvos slidininkų rinktinė, kurioje dar yra Vytautas Strolia ir trenerė Kazimiera Strolienė, į Sočį atvyko pirmadienį.

„Kol kas viskas labai gerai. Sportininkų kaimelyje apgyvendinimas puikus, maitinimas taip pat. Trasos visai šalia, galima nueiti pėsčiomis per 5 minutes. Atvykę labai greitai buvome akredituoti ir pristatyti į olimpinį kaimelį. Viskas gerai organizuota, neturiu prie ko prikibti“, – pasakojo slidininkė.

I.Ardišauskaitė savo įspūdžiais su draugais ir pažįstamais dalijasi ir socialiniuose tinkluose. Daugiausia klausimų ji sulaukė apie maitinimą, nes prasitarė, kad pasigenda nebent „McDonald's“.

„Nepriryk, olimpinėse gerai maitina“, – parašė jai 2010 m. Vankuveryje startavęs Modestas Vaičiulis.

„Sako, kad pas jus geriau davė“, – atkirto I.Ardišauskaitė ir patikslino, kad pagrindinis jos maistas yra salotos: jokių pyragų.

Slidininkai ir biatlonininkai gyvena Krasnaja Polianoje, o kiti sportininkai įsikūrė Adleryje ir kalnų kaimelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?