EUROLYGA 2023

Olimpiniame kaimelyje Sočyje suplevėsavo Lietuvos vėliava

Antradienį Sočio žiemos žaidynių Pakrantės olimpiniame kaimelyje, kur gyvena čiuožėjai, buvo oficialiai pakelta Lietuvos vėliava. Tos pačios ceremonijos metu pakilo ir Kinijos vėliava.

Lietuvos olimpiečiai su talismanais.<br>LTOK nuotr.
Lietuvos olimpiečiai su talismanais.<br>LTOK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-05 11:05, atnaujinta 2018-02-16 16:51

Misijos vadovė olimpinė čempionė Vida Vencienė olimpinio kaimelio merei du kartus olimpinei čempionei, pasaulio rekordininkei šuolininkei su kartimi Jelenai Isinbajevai įteikė LTOK olimpinius žiedus.

Lietuvos delegacija dovanų gavo didžiulę matriošką.

Buvo sugrotas Lietuvos himnas, pasirodė meno meistrai. Iš Lietuvos olimpiečių iškilmėse dalyvavo tik ledo šokėjai Deividas Stagniūnas ir Isabella Tobias. Čiuožėja Agnė Sereikaitė ir slidininkai Ingrida Ardišauskaitė bei Vytautas Strolia tuo metu buvo treniruotėse.

Pakrantės ir kituose dviejuose kaimeliuose atidarytos simbolinės Olimpinių paliaubų sienos. Sportininkai, delegacijų nariai ant jų palieka savo autografus, palinkėjimus.

******

„Lietuvos ryto“ televizija – 2014 metų žiemos olimpinių žaidynių Sočyje oficiali transliuotoja. Jau nuo vasario 8 dienos stebėkite įdomiausias varžybų transliacijas gyvai ir internete: tv.lrytas.lt. Karščiausias naujienas apie Sočio olimpiadą sekite jau dabar „Lietuvos ryto“ televizijos laidose „Olimpinių žaidynių pirmadieniai“ kiekvieną pirmadienį 21.45 val. ir „Ar žinai, kad?“ darbo dienomis 17.20 val. ir 18.30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.