EUROLYGA 2023

Sočio viešbučių tualetuose – draudimas žvejoti

Sportininkams iš viso pasaulio pradėjus plūsti į Sočį, interneto platybėse atsirado milžiniškas netikėtų įspūdžių ir fotografijų srautas. Olimpiečiai, treneriai, žurnalistai siunčia visam pasauliui pikantiškų vaizdų, kuriuos galima išvysti apsistojus naujuose olimpiadai pastatytuose viešbučiuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-05 09:48, atnaujinta 2018-02-16 16:57

Daug dėmesio internete sulaukė Kanados snieglentininkas Sebastieno Toutanto socialiniame tinkle paviešinta fotografija, kurioje užfiksuoti keisti draudimai viešbučio tualete.

Iliustruotais draudimais siekiama parodyti, kad olimpiniai tualetai – ne vietai kvailioti ar šėlioti.

Čia ne tik negalima stovėti ant unitazo, jei pykina – vemti. Čia uždrausta ir... žvejoti. Šis draudimas sulaukė daugiausia dėmesio ir apkalbų.

„Jeigu Sočio tualete bandysite pasigauti patiekalą pietums, greičiausiai padarysite nusižengimą“, – ironizuoja vienas portalas.

Tualetų tema Sočyje itin aktuali. Jau prieš keletą savaičių internete paplito dviviečių tualetų nuotraukos. Nors buvo skelbiama, kad šis nesusipratimas bus išspręstas, nuotraukų su dviviečiais tualetais pasirodo vis daugiau.

******

„Lietuvos ryto“ televizija – 2014 metų žiemos olimpinių žaidynių Sočyje oficiali transliuotoja. Jau nuo vasario 8 dienos stebėkite įdomiausias varžybų transliacijas gyvai ir internete: tv.lrytas.lt. Karščiausias naujienas apie Sočio olimpiadą sekite jau dabar „Lietuvos ryto“ televizijos laidose „Olimpinių žaidynių pirmadieniai“ kiekvieną pirmadienį 21.45 val. ir „Ar žinai, kad?“ darbo dienomis 17.20 val. ir 18.30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.