EUROLYGA 2023

Jamaikos bobslėjaus komanda į roges kviečia U.Boltą

Jamaikos bobslėjaus komanda linksmai rengiasi olimpiniam startui Sočyje, nepaisant nesklandumų dėl bagažo. Jie viskuo patenkinti, bet Usano Bolto skambutis tautiečiams taptų uoga ant šventinio torto.

Jamaikos bobslėjaus komanda ruošiasi startui Sočio olimpinėse žaidynėse.<br>AP
Jamaikos bobslėjaus komanda ruošiasi startui Sočio olimpinėse žaidynėse.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters“ ir lrytas.lt inf.

Feb 6, 2014, 3:41 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:18 PM

„Usainas yra užsiėmęs vaikinas – jis neturi mano telefono numerio, - sakė Jamaikos dviviečių rogių komandos vairininkas Winstonas Wattsas. -- Bet jei jis pasiųstų kokią žinutę, tai būtų siurprizas. Norėčiau jausti, kad jis palaiko mus“.

Greičiausias pasaulio žmogus U.Boltas yra pasakojęs apie savo aistrą kriketui ir futbolui, bet W.Wattsas mano, kad garsusis Jamaikos sprinteris praverstų ir jo komandai, jei jam atsibostų dominuoti lengvosios atletikos stadionuose.

„Jis galėtų labai gerai stumti roges, bet nėra iš tų žmonių, kurie mėgsta šaltį, - šypsojosi W.Wattsas. - Būtų nuostabu turėti jį savo komandoje, nes toks stiprus vaikinas, kaip aš, ir toks greitas kaip U.Boltas ... galite įsivaizduoti koks geras būtų duetas“.

Jamaikos rogutininkų bagažas pasiklydo pakeliui į Sočį, bet trečiadienį daiktai atsirado. Tiesa, nevisiškai tokia tvarka surikiuoti, kaip buvo supakuoti.

„Visur buvo pilna proteino miltelių, - pasakojo 46 metų W.Wattsas, prieš skrydį maisto papildus sudėjęs į dėžę. - Nuo mano šalmo, kuriu dėviu šiandien, į akis byrėjo proteinas“.

Jamaikos rogutininkai po 12 metų pertraukos grįžo į olimpines žaidynes. Nors treniruotėse trečiadienį jų laikas buvo pats prasčiausias, W.Wattsas neliūdėjo: „Mes atvykome čia būdami autsaideriai, bet tikimės parodyti pasauliui ką galia Jamaikos komanda“.

Po filmo „Cool Runnings“ išpopuliarėjusi Jamaikos komanda Sočyje sulaukė tiek pat dėmesio, kaip ir žiemos sporto žvaigždės.

Jamaikiečiams tai patinka. „Bobslėjaus ratas yra lyg šeima. Visi mėgsta Jamaiką. Kai Jamaikos nėra šalia, jie nėra laimingi, nes mums patinka linksminti žmones. Jamaikiečiai šypsosi visada, net, kai jiems pasitaiko prasta diena“.

Dviviečių rogių varžybos prasidės vasario 16 dieną. „Lietuvos ryto“ televizija – 2014 metų olimpinių žaidynių Sočyje oficiali transliuotoja. Vasario 8-23 dienomis kasdien žiūrėkite įdomiausias varžybas tiesiogiai ir internetu tv.lrytas.lt., o karščiausias naujienas tiesiai iš Sočio sekite specialiose laidose „Olimpinių žaidynių karštligė“ kasdien 21 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.