EUROLYGA 2023

Bjauri staigmena Sočyje: I.Ardišauskaitė negalės startuoti

Lietuva šeštadienio rytą turėjo laukti pirmojo starto Sočio olimpinėse žaidynėse, tačiau jis neįvyks. Ingrida Ardišauskaitė negalės dalyvauti moterų mišriojo stiliaus varžybose (7,5 km klasikiniu stiliumi ir 7,5 km laisvuoju). Pasirodo, Lietuvos slidinėjimo federacija gerokai apsiskaičiavo. Pagal reitingo taškus, I.Ardišauskaitė net neturėjo teisės dalyvauti šioje rungtyje.

Lietuvos slidinėjimo federacija gerokai apsigavo.<br>A.Pliadžio nuotr. iš archyvo
Lietuvos slidinėjimo federacija gerokai apsigavo.<br>A.Pliadžio nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2014, 1:39 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:26 PM

Pati sportininkė ruošėsi startuoti ir tikino, kad nesitiki aukštos vietos, bet buvo kupina entuziazmo. Vis dėlto sužinojusi, kad rungtyje net negalės dalyvauti, I.Ardišauskaitė buvo priblokšta.

Pasak Lietuvos slidinėjimo rinktinės vyr. trenerės Kazimieros Strolienės, vasario 5 d., kaip ir kiekvieną mėnesį, buvo perskaičiuoti FIS taškai ir I.Ardišauskaitei jų vidurkio nebepakako įveikti mišriojo stiliaus rungties kvalifikacinių reikalavimų. Pagal sausio rezultatus, lietuvei buvo leista registruotis į šias lenktynes.

Tiesa, I.Ardišauskaitė dar dalyvaus 10 km klasikiniame slidinėjime ir sprinto varžybose.

„Lietuvos ryto“ televizija – 2014 metų olimpinių žaidynių Sočyje oficiali transliuotoja. Vasario 8-23 dienomis kasdien žiūrėkite įdomiausias varžybas tiesiogiai ir internetu tv.lrytas.lt., o karščiausias naujienas tiesiai iš Sočio sekite specialiose laidose „Olimpinių žaidynių karštligė“ kasdien 21.30 val.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?