EUROLYGA 2023

Olimpiados viršukalnėse – techniniai nesklandumai

Pirmoji Sočio olimpiados diena nepraėjo be nesklandumų. Tiesa, iškilusios problemos nesutrikdė pačių varžybų ir nepalietė sportininkų. Šeštadienio vakarą dėl techininių gedimų buvo sugedęs į biatlono ir slidinėjimo bazę „Laura“ kylantis keltuvas.

Per garsiakalbius buvo pranešta, kad techniniai gedimai bus sutvarkyti po 3 minučių.<br>AP nuotr.
Per garsiakalbius buvo pranešta, kad techniniai gedimai bus sutvarkyti po 3 minučių.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-08 21:20, atnaujinta 2018-02-16 13:24

Gedimas įvyko kaip tik tuo metu, kai šimtai žurnalistų ir žiūrovų traukė iš neseniai pasibaigusių vyrų 10 km sprinto lenktynių ir norėjo pasiekti papėdėje laukiančius autobusus.

1,6 km aukštyje esančioje bazėje, prie keltuvo, susidarė milžiniškos eilės. Per garsiakalbius buvo pranešta, kad techniniai gedimai bus sutvarkyti po 3 minučių. Tačiau lynais keltuvai pradėjo judėti beveik po pusvalandžio.

Vėsų vakarą keltuvuose ir nusidriekusiose eilėse netikėtai įstrigę žmonės atgaivintą liniją sutiko plojimais. Aplink zujantys savanoriai garsiai klausė, ar lūkuriuojančioje minioje nėra besilaukiančių moterų. Netrukus žmonės vėl buvo pradėti laipinti į kabinas, kuriose telpa po aštuonis asmenis. Ištįsusi eilė ėmė tirpti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.