EUROLYGA 2023

Rusijos ledo ritulys vėl paspringo suomio M.Granlundo įvarčiu

Apie auksą užsisvajoję Rusijos ledo ritulininkai pakėlė ant kojų areną, kai per ketvirtfinalio mačą pirmieji įmušė į Suomijos rinktinės vartus. Tačiau viena kregždė - dar ne pavasaris. Ir tai įrodė prie ilgų žiemų pratę Suomijos ledo ritulininkai. Apie save milijonams Rusijos ledo ritulio gerbėjų ryškiausiai priminė jaunasis suomių puolėjas Mikaelis Granlundas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2014, 5:04 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:09 AM

Rusijos dvikova su kaimynais Sočyje ledo ritulio mėgėjams priminė įspūdingą Suomijos pasirodymą 2011 metų pasaulio čempionate, kur ši šalis tapo čempione. Tada Bratislavoje per pusfinalio mačą (rusai tuomet pralaimėjo 0:3) suomio Mikaelio Granlundo įvartis yra vienas gražiausių ledo ritulio istorijoje. Tiesa, po metų į pasaulio čempionų sostą Helsinkyje įkopė Rusija.

Būtent jaunasis „Minnesota Wild“ puolėjas M.Granlundas trečiadienį savo įvarčiu privertė susiimti už galvų milijonus Rusijos rinktinės gerbėjų. Po 21 metų metų suomio įvarčio rezultatas tapo 3:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.