EUROLYGA 2023

Apvogtas olimpietis J.Bernotas prašo pagalbos

Iš varžybų grįžusio buriuotojo Juozo Bernoto Vilniuje laukė nemaloni staigmena. Londono olimpinių žaidynių dalyvio automobilis buvo apvogtas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 8:33 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:32 PM

Sportininkas visų, ką nors žinančių apie vagystę, prašo pagabos.

„Grįžau iš užsienio po sunkių varžybų ir sužinojau, kad vasario 18d. Vilniuje, Eišiškiu pl. 34 prie autoserviso apvogė mano mašiną.

Taip, tą seną, nuvargusį, tačiau mano be galo mylėtą ir puoselėta „Ford Escort Cabrio“.

Išdaužtas durų stiklas, numauti ratlankiai, išsuktas stiprintuvas, priekinės lempos, ir svarbiausia tai, kas buvo paruošta turbo projektui ir sudėta į bagažinę - portinta 2.0 variklio galva, Rover'io isiurbimo kolektorius, turbina, tarpinė ir t.t.

Viskas išiminėta ilgai ir neskubant, tikrai ne narkomanų ar čigonų darbas, šalia buvo vertingesnių mašinų su gražesniais ratais.

O labiausiai gaila viso įdėto darbo, meilės ir laiko. Tikrai nesinori nuleist rankų ir mest visą projektą, tačiau be šių dalykų mašina yra visiškai bevertė. Labai prašau dalinkitės šia info su draugais, laikinkit, ir padėkit surast pavogtas bent jau variklio dalis. Už bet kokią naudingą informaciją dosniai atsilyginsiu!“ - savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ rašė sportininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.