EUROLYGA 2023

Olimpinių žaidynių organizatoriams skamba pavojaus varpai

Pasibaigus Sočio žiemos olimpinėms žaidynėms Tarptautinio olimpinio komiteto (IOC) vadovai šią savaitę Turkijoje vis garsiau kalba apie vėluojantį brazilų pasiruošimą 2016-ųjų vasaros žaidynėms.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Apr 7, 2014, 2:21 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:03 PM

Praėjus šešioms savaitėms po Sočio žaidynių uždarymo IOC valdybos nariai susirinko Turkijos Beleko mieste, kad aptartų pasiruošimo Rio de Žaneiro žaidynėms klausimą. IOC nariams nerimą kelia vėluojančios sporto bazių statybos.

IOC prezidentas Thomas Bachas sakė, kad olimpinių žaidynių rengėjai negali prarasti nė dienos, kad spėtų pasiruošti pirmosioms žaidynėms Pietų Amerikoje.

Jis taip pat priminė, kad brazilai sutiko nespėsią laiku pasiruošti vasarą vyksiančiam pasaulio futbolo čempionatui.

Praėjusį mėnesį Rio de Žaneire lankęsi IOC atstovai pripažino, kad pasiruošimas pasiekė kritinę ribą ir paragino organizatorius ir valdžios atstovus judėti į priekį.

Rio de Žaneiro atvejis šiek tiek primena Atėnų olimpines žaidynes 2004-aisiais. Pasiruošimas taip pat buvo pasiekęs kritinę ribą, o tuometinis IOC prezidentas Juanas Antonio Samaranchas peikė organizatorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.