EUROLYGA 2023

Lietuvos regbio pirmenybės prasidėjo čempiono pergale 102:6

Sekmadienį startavo 2014 metų

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 28, 2014, 3:12 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:12 AM

Pirmosiose čempionato rungtynėse nugalėtojų titulą ginantys Šiaulių „Vairo-Kalvio“ regbininkai savo aikštelėje net 102:6 (51:0) sutriuškino į elitą praėjusį sezoną pakilusią Vilniaus „Geležinio vilko“ ekipą.

„Vairo-Kalvio“ treneris Sigitas Kukulskis po rungtynių teigė, kad jaunai Vilniaus komandai dar sunku varžytis aukščiausioje lygoje: „Rungtynės nebuvo sunkios. Vilniaus „Geležinis vilkas“ po ilgesnės pertraukos sugrįžo tarp stipriausių Lietuvos komandų, todėl jai adaptuotis prie greitesnio žaidimo nėra lengva“.

Nepaisant to, kad „Vairui-Kalviui“ negalėjo padėti keletas traumuotų žaidėjų, atstovavusių Lietuvos rinktinei Europos Nacijų taurės turnyre, komandoje yra pakankamai žmonių, galėjusių juos pakeisti.

„Mūsų komandos sudėtis keičiasi kiekvienose rungtynėse. Aš pats nesuprantu, kurie žaidėjai pagrindiniai, kurie atsarginiai. Neturėjome kai kurių pagrindinių žaidėjų, todėl teko pasikviesti žmones iš „archyvo“. Bet kokiu atveju, turėjome ilgesnį atsarginių žaidėjų suolelį ir galėjome palaikyti sau tinkamą rungtynių spartą. Taip pat darėme mažiau klaidų. „Geležinis vilkas“ turi gerą trenerį ir manau, kad pergalių ilgai laukti jiems nereikės“, - mintimis dalinosi S.Kukulskis.

Diena anksčiau buvo sužaistos rungtynės ir tarp abiejų komandų jaunių. Susitikimą 55:10 laimėjo šiauliečiai.

Kitos Lietuvos čempionato rungtynės bus žaidžiamos gegužės 3 dieną Šiauliuose: „Šiauliai-BaltRex“ žais su Vilniaus „Tauru-VRA“, o „BaltRex-Šiauliai“ - su „Vairu-Kalviu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.