EUROLYGA 2023

Rusijos sporto ministrui J.Jefimova – šventas avinėlis

Dėl dopingo vartojimo šešiolikai mėnesių diskvalifikuota pagrindinė Rūtos Meilutytės konkurentė baseinuose Julija Jefimova Rusijoje – lyg šventas avinėlis. 22 metų plaukikę užstojo Rusijos sporto ministras Vitalijus Mutko.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 19, 2014, 4:49 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:35 PM

„Įvyko didžiausias nesusipratimas, koks gali nutikti sporte“, – tokiomis frazėmis Rusijos žiniasklaidai mėtėsi V.Mutko, rašo allsportinfo.ru.

Jis omenyje turėjo J.Jefimovos klaidą perkant maisto papildus. Esą dėl prastų anglų kalbos žinių ir per didelio pasitikėjimo JAV vaistininku ji netyčia nusipirko papildų, kuriuose buvo draudžiamų medžiagų.

„Mano nuomone, Julija – ideali ir sąžininga sportininkė“, – tęsė V.Mutko.

Rusas jau su nekantrumu laukia 2015 metų pasaulio plaukimo čempionato Kazanėje. Dėl sušvelnintos Tarptautinės plaukimo federacija (FINA) bausmės, J.Jefimova lyg tyčia galės dalyvauti planetos pirmenybėse.

„Tikiuosi, kad po šios erzinančios klaidos Julija su dar didesniu užsispyrimu pasiruoš čempionatui ir pasieks dar geresnių rezultatų“, – užsivedęs M.Mutko.

Rusijos sporto ministerija oficialiai patikino, kad palaiko savo sportininkę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.