EUROLYGA 2023

Golfo klubui „National“ - Europos įvertinimas

Netoli Klaipėdos įsikūręs golfo klubas „National Golf Resort“ sulaukė išskirtinio įvertinimo – jis pateko į prestižinį Europos golfo klubų sąrašą „Leading Golf Courses Europe“. „National Golf Resort“ tapo pirmuoju golfo klubu Lietuvoje ir visose Baltijos šalyse, pelniusiu tokį aukštą įvertinimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2014, 4:14 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:31 PM

Sekmadienį klube lankėsi „Leading Golf Courses Europe“ prezidentas Wolfgangas Kunnethas, kuris klubo vadovui Arūnui Kuraičiui įteikė garbės lentą, žyminčią „National Golf Resort“ priklausymą šiam elitiniam Europos golfo klubų sąrašui, kuriame šiuo metu yra 31 golfo klubas iš visos Europos.

„Nors veikiame tik penktus metus, reikalavimus atitikome ir į sąrašą patekome pirmieji Baltijos šalyse, aplenkę net Estiją, kur golfas išpopuliarėjo seniau. Įtraukimas į šį sąrašą reiškia tarptautinį pripažinimą ir tai, kad aikštynas, aptarnavimas ir įvairios paslaugos yra aukščiausios kokybės“, – sakė „National Golf Resort“ klubo direktorė Agnė Šimkutė.

Lietuvos golfo federacijos prezidento Rolando Dovidaičio teigimu, šis įvertinimas įrodo, kad Lietuvos golfo klubai kokybe neatsilieka nuo klubų Vakarų Europoje, o kai kuriose srityse net juos lenkia.

„Leading Golf Courses“ sąrašas žinomas ir vertinamas visoje Europoje, klubo priklausymas šiam sąrašui yra patikimumo ir kokybės garantas“, – sakė jis.

Kiekvienas į „Leading Golf Courses Europe“ sąrašą norintis patekti klubas turi pateikti oficialų prašymą, ir tada „Leading Golf Courses Europe“ atstovai 6 kartus per metus anonimiškai kaip žaidėjai apsilanko klube, vertina aikštyno kokybę, aptarnavimą, maitinimą, bendravimą su klientais ir kitas paslaugas.

Iškart po klubo įtraukimo į šį elitinį sąrašą ceremonijos įvyko tradicinis labdaros turnyras „Golfas iš širdies“, kuriame varžėsi apie 60 dalyvių. Visos kasmet rengiamo turnyro metu surinktos lėšos yra aukojamos onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams, jaunuoliams ir jų šeimoms: kompensuojamos gydymo priemonės, perkami vaikų tobulėjimui reikalingi daiktai, šeimos remiamos finansiškai. Turnyro metu taip pat surinkta privačių kompanijų lėšų.

2010 m. veiklą pradėjęs „National Golf Resort“ yra pirmasis golfo kurortas Vakarų Lietuvoje, įsikūręs vos 4 km nuo Klaipėdos ir apie 20 minučių kelio nuo Palangos oro uosto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.