EUROLYGA 2023

I. Dumbauskaitė dar nesijaučia verta vykti į Rio de Žaneirą

Kaip minkšto kevalo riešutą Europos tinklinio federacijos (CEV) Kontinentinės taurės pirmąjį etapą perkandusios Monika Povilaitytė ir Ieva Dumbauskaitė šoko į trečiąją etapą, kur kitais metais tęs kovą dėl kelialapio į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes. 

I.Dumbauskaitė mano, jog jos ir M.Povilaitytės dvejetas dar nėra pajėgus dalyvauti ir žaisti Rio de Žaneiro olimpiadoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
I.Dumbauskaitė mano, jog jos ir M.Povilaitytės dvejetas dar nėra pajėgus dalyvauti ir žaisti Rio de Žaneiro olimpiadoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Žiedūnė Juškytė

2014-07-07 15:18, atnaujinta 2018-02-12 04:22

I.Dumbauskaitė kol kas savo fizine forma nėra patenkinta, tačiau kovoje link olimpinių žaidynių save nuteikia optimistiškai.

„Bent jau aš, savo žaidimu Kontinentinės taurės pirmojo etapo varžybose nebuvau patenkinta. Iškovotos svarios pergalės, patekom tiesiai į trečiąjį etapą. Tokį ir turėjome išsikeltą tikslą, bet mūsų fizinė forma tikrai nebuvo pati geriausia“, – kritiškai savo žaidimą vertino I.Dumbauskaitė.

Pasak I.Dumbauskaitės – jos ir M.Povilaitytės svarbiausios varžybos šią vasarą – pasaulio iki 21 metų tinklinio čempionatas liepos 22–27 dienomis.

„Šiuo metu labai intensyviai treniruojamės. Atliekame fizinį pasirengimą, turime daug treniruočių, o jos labai sudėtingos, nes norime pasiekti gerą formą iki liepos mėnesio pabaigos", – pasakojo I.Dumbauskaitė.

Kova dėl kelialapio į olimpines žaidynes tęsis kitąmet, nes Europos Kontinentinės taurės trečiasis etapas prasideda kitais metais ir nuo tada olimpiadai bus pradedama skaičiuoti taškų sistema.

„Šiemet mes daugiausia dėmesio skiriame jaunių čempionatams, bandysime žaisti ir prieš suaugusiuosius“, – apie savo planus pasakojo I.Dumbauskaitė.

Tinklininkė mano, kad jos ir M.Povilaitytės dvejetas dar nėra pajėgus dalyvauti ir žaisti Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.

„Iš Europos žemyno į olimpines žaidynes patenka maždaug šešios komandos, o mes dar tikrai nesame tarp šešių geriausių. Bet pasiruošimui mes dar turime du metus ir aš neprarandu vilčių. Jei nepasitikėtume savimi, negalėtume startuoti“, – optimistiškumo nestokojo I.Dumbauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.