EUROLYGA 2023

R.Kaukėnas savo Vilniaus maratono komandą stiprina krepšininkais

Rimantas Kaukėnas antrus metus iš eilės kviečia aplenkti vėžį „Danske Bank Vilniaus maratone“. Krepšininko suburtoje komandoje šiemet bėgs garsūs krepšininkai, pramogų pasaulio atstovai ir geros valios žmonės.

R.Kaukėnas savo Vilniaus maratono komandą sustiprino sportininkais.
R.Kaukėnas savo Vilniaus maratono komandą sustiprino sportininkais.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2014, 12:13 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:36 PM

Bėgimui už R. Kaukėno komandą jau užsiregistravo Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkas Mindaugas Lukauskis, profesionalų karjeras jau baigę, bet geriems darbas neabejingi krepšininkai Mindaugas Žukauskas, Marius Janulis, Mantas Ignatavičius bei Kęstutis Marčiulionis. Prie jų prisijungs ir visa Kauno „Visas Labas“ futbolo komanda, lenktynininkas Deividas Jocius, dailiojo čiuožimo atstovė, Lietuvos jaunimo čempionė Deimantė Kizalaitė. Aplenkti vėžį maratone pasiryžę ir komikas Artūras Orlauskas, Vilniaus vicemeras Jonas Pinskus bei Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikos gydytojų onkohematologų komanda.

Dalyviai, Vilniaus maratone startuojantys už Kaukėno komandą „Aplenkime vėžį“, dalį savo dalyvio mokesčio paaukoja onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams, jų šeimoms bei onkologinių ligų prevencijai.

Pernai „Aplenkime vėžį“ komanda bėgo mini maratoną, t.y. įveikė 4,2 kilometro distanciją ir kartu su rėmėjų pagalba surinko per 8.000 litų paramos. Už surinktas lėšas Vilniaus universiteto Onkologijos instituto ligoninei buvo padovanotos infuzinės tūrinės pompos.

„Tikiu, kad šiemet gausaus dalyvių būrio pagalba pavyks surinkti dar daugiau lėšų vėžiu sergantiems vaikams. Dėkoju jau užsiregistravusiems ir kviečiu visus bėgimo mėgėjus prisijungti prie „Aplenkime vėžį“ komandos 4,2 km bėgime ir prisidėti prie sergančių vaikų svajonių išpildymo“, – sakė R. Kaukėnas.

Prisidėti prie akcijos galima ir registruojantis į bet kurią „Danske Bank Vilniaus maratono“ distanciją. Tereikia registracijos lango apačioje susirasti R. Kaukėno paramos fondą ir uždėti varnelę prie 5, 25 arba 50 litų aukos.

Prisijungti prie bėgimo kviečia ir prie R. Kaukėno fondo projektų nuolat prisidedantys Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjai bei Kauno „Žalgirio“ komandos nariai.

„Kviečiame visus Vilniaus maratono metu bėgti kartu su Rimanto Kaukėno paramos grupe“, – ragina Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis, Šarūnas Jasikevičius ir Vytenis Lipkevičius.

„Danske Bank Vilniaus maratonas“ vyks šių metų rugsėjo 14 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.