EUROLYGA 2023

Olimpietis M. Phelpsas dėl reabilitacijos atsisako plaukimo

Olimpinis plaukimo čempionas Michaelas Phelpsas nutarė keistis. Antrą kartą dėl vairavimo išgėrus sulaikytas sportininkas paskelbė, kad laikinai atsisako plaukimo, jog galėtų įveikti reabilitacijos programą. 29 metų sportininkas neseniai buvo sulaikytas išgėręs prie vairo. Po aštuonių valandų azartinių lošimų jis buvo toks girtas, kad negalėjo paeiti tiesia linija, rašo dailymail.co.uk.

M.Phelpsas laikinai atsisako plaukimo.<br>AP archyvo nuotr.
M.Phelpsas laikinai atsisako plaukimo.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 6, 2014, 10:34 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 8:48 AM

Pirmadienį M.Phelpsas socialiniame tinkle „Twitter“ atsiprašė 1,6 milijono savo gerbėjų ir atskleidė, kad ketina atsitraukti nuo plaukimo.

„Pastarosios dienos buvo neįtikėtinai sunkios. Tai ne pirmas mano nuopolis, todėl esu savimi nusivylęs. Dabar skirsiu laiką programai, kuri padės geriau suprasti save. Plaukimas yra svarbiausia mano gyvenimo dalis, bet dabar turiu susitelkti į patį save“, - rašė M.Phelpsas.

Sulaikytas M.Phelpsas, pasak pareigūnų, tvoskė alkoholiu ir rūkalais. Jis ne tik negalėjo paeiti tiesiai, bet paprašytas pastovėti ant vienos kojos atrėžė: „To tikrai nebus.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.