EUROLYGA 2023

A. Poviliūnui – išskirtinis dėmesys Azerbaidžane ir Gruzijoje

Artūras Poviliūnas sulaukė dar vieno garbingo įvertinimo. Buvusiam ilgamečiam Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentui suteiktas Azerbaidžano kūno kultūros akademijos garbės daktaro vardas.

A.Poviliūnui suteiktas dar vienas garbės daktaro vardas.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
A.Poviliūnui suteiktas dar vienas garbės daktaro vardas.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2014, 10:25 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:31 AM

„Jaučiuosi išskirtinai pagerbtas ir kartu kiek nustebęs, nes žinau, kad tokius titulus jie yra suteikę tarptautinių federacijų vadovams“, - sakė A.Poviliūnas, kuris yra 2015 metais Baku vyksiančių Europos žaidynių koordinacinės komisijos narys.

Garbės daktaro regalijos jam bus įteiktos tarptautinės konferencijos metu spalio 18 dieną.

Socialinių mokslų daktaro disertaciją apgynęs A.Poviliūnas taip pat yra gavęs Lietuvos kūno kultūros akademijos (dabartinio Lietuvos sporto universiteto) garbės daktaro vardą.

Šią savaitę A.Poviliūnas kartu su dabartiniais LTOK vadovais dalyvauja Gruzijos olimpinio komiteto atkūrimo 25-mečio iškilmėse Tbilisyje.

„Neplanavau vykti į Gruziją, tačiau manęs asmeniškai paprašė, kad būčiau, nes ilgus metus palaikėme su gruzinais šiltus santykius ir artimai bendradarbiavome“, - teigė A.Poviliūnas.

Šešias kadencijas LTOK vadovavęs A.Poviliūnas šiuo metu eina Lietuvos olimpinės akademijos prezidento pareigas, o neseniai buvo paskirtas premjero Algirdo Butkevičiaus visuomeniniu patarėju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.