EUROLYGA 2023

Elektrėnų „Energija“ atleido trenerį iš Baltarusijos

Elektrėnų „Energija“ ieškos naujo trenerio. Stipriausias Lietuvos ledo ritulio klubas po dviejų mėnesių darbo iš pareigų atleido baltarusį Dmitrijų Ovsianikovą.

Elektrėnų „Energija“ ieškos naujo trenerio.<br>T.Bauro nuotr.
Elektrėnų „Energija“ ieškos naujo trenerio.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 11, 2014, 7:09 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 5:19 PM

Laikinai Elektrėnų „Energijos“ pagrindinio trenerio vaidmenį perėmė jau antrą sezoną žaidžiančiuoju trenerio asistentu dirbęs Dovydas Kulevičius.

„Iš esmės tai lūkesčių ir galimybių skirtumas nulėmė tokį sprendimą. Dmitrijus Ovsianikovas puikus žmogus ir geras treneris, linkime jam didžiausios sėkmės tolimesniuose darbuose. Kas dirbs pagrindiniu treneriu iki sezono pabaigos - atviras klausimas“, - teigė klubo direktorius Rolandas Aliukonis.

Artimiausias išbandymas elektrėniškių laukia jau sekmadienį (spalio 12 d.) ir pirmadienį (spalio 13 d.) Elektrėnuose prieš Soligorsko „Šachtior“ ledo ritulininkus.

Elektrėniškiai po aštuonių žaistų rungtynių turi dvylika taškų ir žengia devintoje turnyro lentelės vietoje, o būsimi varžovai po dešimties susitikimų su 17 taškų yra septinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.