EUROLYGA 2023

M. Ali teko grįžti į ligoninę

Bokso legenda Muhammadas Ali ketvirtadienį grįžo į ligoninę atlikti tyrimų,

M.Ali grįžo į ligoninę.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
M.Ali grįžo į ligoninę.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 16, 2015, 8:04 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 8:31 PM

Tris kartus pasaulio bokso čempionas buvo paguldytas į ligoninę, kuri viešai neskelbiama. M. Ali atstovas Bobas Gunnellas sakė ketvirtadienį, kad žvaigždė yra stabilios būklės.

Gruodžio 20-ąją M.Ali atsidūrė ligoninėje dėl plaučių uždegimo. Tačiau vėliau medikai nustatė, kad bokso legenda sirgo šlapimo takų infekcija, o ne pneumonija, pranešė jo atstovas.

„Jį vis dar kamuoja problemos dėl šlapimo takų infekcijos“, - ketvirtadienį komentuodamas M.Ali sveikatą, nurodė B.Gunnellas, pridūręs, kad garsusis boksininkas leidžia laiką klausydamasis muzikos, skaitydamas ir žiūrėdamas senus filmus. Tikimasi, kad M. Ali iš ligoninės bus išleistas penktadienį.

B.Gunnellas pranešė, kad M. Ali sekmadienį sukanka 73-eji. Įžymusis boksininkas savo gimtadienį nori praleisti su šeima viename iš jų namų Arizonoje, Mičigane arba Luisvilyje. Šeimos atstovas tikisi, kad per savo gimtadienį M.Ali skirs laiko pažiūrėti Luisvilio ir Duko universitetų vyrų krepšinio varžybas. Per pastaruosius metus M.Ali retai pasirodo viešumoje dėl jį kamuojančios Parkinsono ligos.

Bokso legenda savo karjerą baigė 1981 m. Nuo to laiko vyras savo jėgas skyrė socialinei veiklai ir keliavo po pasaulį su humanitarinėmis misijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.