EUROLYGA 2023

Išsipildė viena J. Šuklino svajonė, liko – auksinė

Artėjant „Lietuvos sporto apdovanojimų 2014“ kulminacijai irkluotojas Jevgenijus Šuklinas tikėjosi išgirsti savo pavardę. Ir išgirdo. Lietuvos žmonių, KKSD, LTOK ir LSŽF nuomone, 29 metų visaginietis gavo Lietuvos metų sportininko apdovanojimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Donatas Urbonas

Jan 19, 2015, 9:05 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 2:28 PM

„Labai malonu. Kažkada turėjau svajonę tapti metų sportininku. Liko vienintelė svajonė – olimpinis auksas. Smagu, kad viena svajonė išsipildė, o ten – kaip bus, taip“, – kukliai prieš televizijos kameras šypsojosi J.Šuklinas.

2014-ųjų vasarą pasaulio čempionate Rusijoje vienviečių kanojų varžybose 200 m sprinto rungtyje jis iškovojo bronzos medalį.

Kalbėdamas apie 2015-ųjų tikslus, apie pasaulio čempionato aukso medalį jis neužsiminė. Dabar irkluotojo prioritetas – 2016 metų Rio de Žaneiro olimpinės žaidynės.

Kelialapius į žaidynes irkluotojai dalysis šių metų pasaulio pirmenybėse Milane. Vietą Brazilijoje rezervuos patekimas į pirmąjį šešetą.

„O ten jau parodysiu viską, ką galiu“, – tikino 2012-ųjų Londono olimpinių žaidynių sidabro laimėtojas.

Jam olimpinį deglą primenanti auksinė statulėlė su Lietuvos trispalvės akcentais – reikšminga.

„Šventė buvo labai graži. Bet jei būčiau ir nelaimėjęs, vis tiek džiaugčiausi. Visi trys nominuotieji buvo verti apdovanojimo, – tikino J.Šuklinas. – Jaučiasi žmonių palaikymas. Jis suteikia motyvacijos. O motyvacijos iki olimpiados tikrai užteks.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.