EUROLYGA 2023

Bušido turnyro Vilniuje ketvertuke kovos S. Maslobojevas

Kovo 14 dieną Vilniuje

S. Maslobojevas nėra naujokas KOK ringe.
S. Maslobojevas nėra naujokas KOK ringe.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-24 11:39, atnaujinta 2018-01-12 11:45

Pasaulio kikbokso čempionas S. Maslobojevas pusfinalyje susitiks su lenku Kryspinu Kalskiu. Kitame pusfinalyje kovos olandas Fabio Kwasi ir rumunas Robertas Dorinas.

S. Maslobojevas ir K. Kalskis nėra naujokai KOK ringe, tačiau lenkas šiai kovai ruošiasi ypatingai. „Šį kartą treniravausi tikrai daug ir truputį kitaip nei esu pratęs. Tai pirmas kartas, kai kovosiu 93 kg kategorijoje, tam turėjau numesti net 10 kg., bet jaučiuosi tikrai stiprus ir geriau nei bet kada anksčiau. Tikiuosi, S. Maslobojevas mėgsta iššūkius ir atvyks tikrai stipriai pasiruošęs, nes mane nugalėti nebus paprasta“, – paklaustas apie turnyrą atsakė lenkų kovotojas.

S. Maslobojevas, paklaustas apie pasiruošimą turnyrui, priešininką bei dalyvavimą „KOK World GP“ pagrindiniame ketvertuke išlieka labai ramus ir susikaupęs.

„Kaip ir kiekvienam savo priešininkui, taip ir K. Kalskiui jaučiu didelę pagarbą, jau vien dėl to, kad yra pasiryžęs įeiti į ringą ir susikauti su manimi. Esu už tai labai dėkingas, nes kovoti su labai stipriu priešininku – didžiulė nauda man, kaip sportininkui, ir gera patirtis, jau nekalbu apie tai, kad žiūrovai gali tikėtis ypatingo reginio. Šis turnyras yra vienas svarbiausių, džiaugiuosi, kad turiu galimybę dalyvauti. Dvi kovos per vieną vakarą – ne juokai. Žinoma, jei pasiseks nugalėti pirmojoje kovoje. Dabar kiekviena diena skirta tik pasiruošimui. Negaliu nuvilti lietuvių“, – kalbėjo S. Maslobojevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.