EUROLYGA 2023

Taško nededa: G. Titenis nori dalyvauti ir 2020 metų žaidynėse

„Galėčiau dalyvauti ir dalyvauti“, – apie olimpines žaidynes kalbėjo plaukikas Giedrius Titenis. Savo vardo plaukimo kepurėlę pristatęs 25 metų sportininkas ruošiasi Rio de Žaneiro olimpiadai, kuri jam gali būti paskutinė. Sportininkas neslėpė, kad pats apie tai pagalvoja, bet idėja apie tašką – baugina.

G.Titenis tikisi, kad jėgos neapleis ir galės dalyvauti 2020 metų Tokijo žaidynėse.<br>T.Bauro nuotr.
G.Titenis tikisi, kad jėgos neapleis ir galės dalyvauti 2020 metų Tokijo žaidynėse.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Apr 3, 2015, 2:42 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 2:51 PM

„Nenorėčiau, kad būtų paskutinė. Man patinka mano darbas. Aš juo džiaugiuosi ir jaučiu malonumą. Viskas priklausys nuo mano sveikatos. Nebūsiu jaunas, bet manau, kad ir 32 metų plaukikai gali rodyti aukštus rezultatas. Viskas priklausys nuo to, kaip man seksis, kokius rezultatus rodysiu. Norėčiau dar vienoje sudalyvauti“, – apie 2020 metų Tokijo žaidynes kalbėjo G.Titenis.

Penktadienį per spaudos konferenciją sportininkui pozityvumo šiuo klausimu mėgino įkvėpti Lietuvos plaukimo federacijos (LPF) prezidentas Tomas Kučinskas, priminęs 34 metų australą Grantą Hackettą. Pastarasis Australijos čempionate 400 metrų plaukimo laisvu stiliumi distanciją įveikė per 3 minutes 46,53 sekundės.

„Jis po šešerių metų pertraukos grįžo į baseiną, treniravosi šešis mėnesius ir pasiekė aukščiausio lygio pasaulinį rezultatą. Šie skaičiai – labai aukštas rezultatas“, – sakė T.Kučinskas.

G.Titenis kol kas nėra pasiekęs olimpinio A normatyvo, bet tai ketina padaryti artimiausiu metu. G.Titenis – vienas iš trijų Lietuvos plaukikų, iš kurių tikimasi medalių. Niekas neabejoja Rūtos Meilutytės pasisekimu, bet Lietuvos plaukimo federacijos (LPF) prezidentas Tomas Kučinskas pabrėžė, kad reikėtų galvoti ir apie G.Titenio ir D.Rapšio medalius 2016 metų žaidynėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.