EUROLYGA 2023

Sirgalių bausmė: rusų ledo ritulininkų namie niekas nepasitiko

Pasaulio ledo ritulio čempionato finale Čekijoje sekmadienį triuškinamą pralaimėjimą nuo Kanados rinktinės patyrusi Rusijos ekipa namie turėjo praryti ir karčią savų sirgalių piliulę – nė vienas ledo ritulio aistruolis neatvyko į oro uostą ir nepadėkojo žaidėjams už iškovotą planetos pirmenybių sidabrą.

Rusijos kledo ritulininkų vietos sirgaliai oro uoste nepasitiko.<br>AP nuotr.
Rusijos kledo ritulininkų vietos sirgaliai oro uoste nepasitiko.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 18, 2015, 2:30 PM, atnaujinta Nov 28, 2017, 4:36 AM

Pasaulio čempionų titulą sekmadienį praradę rusų ledo ritulininkai iš Čekijos sostinės į Maskvą atskrido pirmadienį ryte – 7 valandą ryto. Vnukovo oro uoste neplazdėjo Rusijos sirgalių vėliavos, nebuvo nė vieno šūksnio ar norinčio paimti sportininko autografą – kaip praneša naujienų agentūra TASS, žaidėjų niekas nepasitiko.

Iš uždaro 3-iojo oro uosto terminalo išėję pasaulio vicečempionai atsisėdo į šalies ledo ritulio federacijos užsakytą autobusą ir išvyko. Tik trys ledo ritulininkai – Jevgenijus Malkinas, Aleksandras Ovečkinas ir Sergejus Moziakinas oro uosta paliko nuosavais prabangiais automobiliais.

„Sovetskyj sport“ rašo, kad pirmadienį Vnukove planuota oro uoste spaudos konferencija, tačiau į uždarą terminalą spaudos atstovų neleido.

„Tai ne mūsų kompetencijos zona. Mes neatsakome už tai, ar galima įleisti spaudą į uždarą zoną“, – į priekaištus atsakė rinktinės spaudos tarnyba, neatsakiusi, kodėl ji buvo nutarusi pokalbį su žaidėjais rengti būtent uždarame terminale.

Tuo tarpu su Rusijos rinktine sugrįžęs Federacijos vadovas Vladislavas Tretjakas tikino, kad iškovotas sidabras – puikus rezultatas.

„Sidabras – labai geras rezultatas. Negyvenkime SSRS laikais, kai buvo vertinama tik auksas“, – pasakė V.Tretjakas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.