EUROLYGA 2023

K. Smirnovas: „Graplingo imtynės traukia vaikus iš gatvės“

Efektingu sprando laužimo veiksmu bei Audriaus Danio pergale baigėsi Šakiuose vykęs Lietuvos atvirasis graplingo imtynių taurės čempionatas, kuriame apdovanojimus sportininkai pasiėmė už asmeninius pasiekimus, o klubų vadovai – už komandines pergales. Šis čempionatas – paskutinė repeticija prieš birželio mėnesį Lenkijoje įvyksiantį Europos graplingo taurės turnyrą.

K.Smirnovas Lietuvos graplingo federacijos prezidentas.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
K.Smirnovas Lietuvos graplingo federacijos prezidentas.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 19, 2015, 3:26 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 10:36 PM

„Kiekvienas naujas turnyras yra nauja patirtis. Komandos turėjo galimybę išsiaiškinti, kuri dirba geriausiai ir kuriai yra dar kur pasitempti“, – teigė Lietuvos graplingo federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas, kurio kartu su broliais sujungta komanda užtikrintai laimėjo komandinėje įskaitoje.

Turnyras, kaip visada, prasidėjo pačių jauniausių pasirodymu. Jų kovose netrūko nei didelės spartos, nei didelio azarto.

„Galime didžiuotis, kaip noriai į graplingo imtynes ateina jauni žmonės. Ši sporto šaka jau dabar traukia vaikus iš gatvės. Tad mūsų tikslas ne tik sportinis, tačiau ir socialinis“, – savo vis dar naują veiklą vertina K.Smirnovas.

„Labai džiaugiuosi brolių Smirnovų pradėtu darbu. Jų iniciatyva, Šakiai gali vadintis Lietuvos graplingo sostine. Geri mūsų miesto pasiekimai šioje sporto šakoje manęs seniai nestebina“, – turnyrą reziumavo renginio šeimininkas, Šakių rajono meras Juozas Bertašius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.