EUROLYGA 2023

Baku dienoraštis: mero ir ambasadoriaus vizitas

Europos žaidynių sportininkų kaimelyje lankėsi garbingi svečiai. Ryte į Lietuvos misijos būstinę atvyko sportininkų kaimelio meras Elchinas Safarovas ir Tarptautinės olimpinės akademijos direktorius Dionysis Gangas. Svečiai pabendravo su LTOK atstovais ir kaimelyje dirbančiais gydytojais, meras ir Lietuvos misijos vadovas Einius Petkus apsikeitė simbolinėmis dovanomis.

Lietuvos misiją aplankė Europos žaidynių sportininkų kaimelio meras ir Lietuvos ambasadorius Azerbaidžane.<br>LTOK nuotr.
Lietuvos misiją aplankė Europos žaidynių sportininkų kaimelio meras ir Lietuvos ambasadorius Azerbaidžane.<br>LTOK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-19 20:53, atnaujinta 2017-10-30 04:42

Po pietų į kaimelį užsuko Lietuvos ambasadorius Azerbaidžane Valdas Lastauskas ir trečiasis sekretorius Danielius Turskis. Svečiai apžiūrėjo kaimelį, sužinojo kaip gyvena Lietuvos sportininkai ir patikino, kad prireikus misijos darbuotojai gali kreiptis į ambasadą pagalbos. Ambasadorius taip pat susitiko su kaimelio meru.

Lietuvos ambasados trečiasis sekretorius Danielius Turskis, asistentė Vita Balsytė, ambasadorius Valdas Lastauskas, misijos vadovas Einius Petkus, misijos vadovo pavaduotojas Egidijus Balčiūnas

Šiąnakt į kaimelį su treneriais atvyko badmintonininkai Akvilė Stapušaitytė, Vytautė Fomkinaitė, Alanas Plavinas, Kęstutis Navickas ir Povilas Bartušis. Po pietų sportininkai jau išskubėjo į treniruotę.

„Ko gero esu vienintelis Lietuvos treneris patenkintas žaidynių burtais“ – juokavo Juozas Špelveris apie birželio 22 d. prasidėsiančias badmintonininkų rungtynes.

Kartu su badmintonininkais į Baku atvyko sambo kovotojai Radvilas Matukas ir Rūta Aksionova.

Vakare dalis misijos darbuotojų važiavo ketvirtfinalyje palaikyti paplūdimio tinklininkių. Po dar vienos pergalės LTOK būstinėje sklando pakili nuotaika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.